İrem Derici'den çıkan haberlere son nokta! İrem Derici Lider Şahin ile yaşadığı aşk ve Lider Şahin'in ailesinin tepkileri hakkında ilk ve son kez konuştu. Yeni başlayacak yarışması için heyecanlı olduğunu belirtti.

Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte bir kafeden çıkarken görüntülenen İrem Derici, Lider Şahin ile olan ilişkisi ile ilgili ilk kez konuştu.Lider Şahin'le ilişkilerinin güzel gittiğini belirten Derici, "Maşallah diyelim çok güzel gidiyor” dedi.Lider Şahin'le daha önce arkadaş oldukları ve boşandıktan sonra bu arkadaşlıkalrının aşka dönüştüğü sorulması üzerine;” olabiliyor böyle,hayat bu. İnsanlar birbirlerini tanıdıkça bir şeyler değişebiliyor" ifadelerini kullandı.

Didem Şahin ve Selami Şahin'in daha önce yaptıkları yorumlarla 'istenmeyen gelin' olarak lanse edilen İrem Derici, bununla ilgili kendisine sorulan sorulara, "Karşı tarafı çok daralttınız, hiç öyle bir durum yok ve her şey güllük gülistanlık,herkes gayet huzurlu. Bence çok büyütülüp çok abartıldı ve insanların üstüne bu kadar gitmenin de anlamı yok. Herkes kafasına göre bir şey konuşuyor ama gayet herkesin huzuru ve keyfi yerinde. Selami Bey'le daha önceden de yaptığımız projeler var ve başka bir projede de birlikte yer alabiliriz" diyerek, hakkında çıkan istenmeyen iddialara son noktayı koymuş oldu.


Rising Star'da jüri olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Derici, "Benim için çok büyük bir olay ve adeta sınıf atlama gibi bir durum. 5 sene önce Mustafa Sandal bana dönmemişti ama şimdi yan koltuğumda olacak" ifadelerini kullandı.