43. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde İrem Derici, hazırladığı özel gösteriyle konuklara ve ekran başındakilere güzel anlar yaşattı. Oğlu Lider Şahin'in İrem Derici ile yaşadığı ilişkiye karşı olduğu ve güzel şarkıcıyı gelin olarak istemediği öne sürülen Selami Şahin ise gösteriyi gülümseyerek izledi.

Altın Kelebek ödül töreninde sahneye kapalı bir kıyafetle çıkan İrem Derici, müstakbel kayınpederi Selami Şahin'in de aralarında olduğu davetlilerin karşısında bir anda mayo ile kaldı.

43. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde İrem Derici, hazırladığı özel gösteriyle konuklara ve ekran başındakilere güzel anlar yaşattı.

SAHNEDE MAYO İLE KALDI

Sahneye kapalı bir kıyafetle çıkan, ancak bir süre sonra üzerindekileri çıkartarak üstü dantelli mayo ile kalan güzel şarkıcıyı izleyenler arasında müstakbel kayınpederi Selami Şahin de vardı.

İREM'İ GELİN OLARAK İSTEMİYOR MU?

43. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde İrem Derici


Oğlu Lider Şahin'in İrem Derici ile yaşadığı ilişkiye karşı olduğu ve güzel şarkıcıyı gelin olarak istemediği öne sürülen Selami Şahin'in bu görüntülerden sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.