69'uncu Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen AMFAR gecesine katılan ünlü rus model İrina Shayk paylaştığı bomba pozla adeta olay oldu. Ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'la çekilen bir pozunu instagramda paylaşan Shayk hayranlarının yoğun eleştirisine neden oldu. Dernek yararına düzenlenen AIDS'e Karşı Sinema gecesine ilk kez katıldığını belirten 30 yaşındaki Shayk, Mert Alaş'ı da "Çekici kötü Türk çocuk" diye tanımlayarak gizli bir aşkın ipuçlarını verdi.

 Bradley Cooper ile flört eden Shayk'ın Türk Fotoğrafçı Mert Alaş'la paylaştığı poz binlerce beğeni alırken takipçileri "Bradley Cooper" diye sordular. Shayk aynı zamanda ünlü Real Madridli futbolcu Ronaldo ile de aşk yaşamıştı. Bazı takpçiler Ronaldo'nun fotoğrafını paylaşarak "Ronaldo Ağlıyor" yorumunu yaptılar.

Shayk, Ronaldo ile beş yıl birliktelik yaşadı. Çift, 2014'ün son ayında yollarını ayırdığını duyurdu. Buna da Ronaldo'nun Shayk'ı aldatması gerekçe gösterildi.

Shayk, Ronaldo

Shayk, bir yıldan fazla bir süredir ünlü oyuncu Bradley Cooper ile birlikte. Zaman zaman çiftin evleneceğine dair söylentiler çıksa da kulislerde Cooper'ın evleneceği kadına annesinin onay vermesi gerektiği konuşuluyor.