Show TV'nin yeni ve sevilen dizisi İstanbul Sokakları 3. yeni son bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İstanbul Sokakları 3. bölümde neler olacak? İstanbul Sokakları 3. yeni son bölüm konusu nedir? İstanbul Sokakları 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? Tüm soruların yanıtları bu özel haberimizde. İstanbul Sokakları 3. yeni son bölüm fragmanı bomba gibi geliyor! İstanbul Sokakları 3. bölüm fragman izle...

Merakla beklenen dizi İstanbul Sokakları 3. yeni bölüm fragmanı yayınlanırken, Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas'ın başrollerinde oynadığı dizide sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

İSTANBUL SOKAKLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Nazlı'nın babası Refik kızını yaşatmak için katil olmayı göze alır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlı'nın durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye Hanım'ı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Şükriye Hanım ölür ama Refik kurtulmuştur. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacak ve bu sırrı kimseye söylemeyecektir. Nazlı ikinci bir şans elde etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Ancak Fırat Nazlı'yı reddeder çünkü bir ay önce birden bire ortadan kaybolmuştur. Artık tek derdi vardır Fırat'ın; annesinin katilini bulmak. Bunun için de gideceği ilk kişi Cemil olacaktır.


İSTANBUL SOKAKLARI DİZİ KONUSU

Nazlı doğuştan itibaren kalp büyümesi hastalığından muzdarip, 24 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Lakin bu gerçeği bir tek babası bilmekte fakat kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için ona söyleyememektedir. Tam da bu sırada bir inşaat şirketinin sahibi olan Fırat'la tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ancak onların aşkı en acı ve talihsiz olanıdır. Nazlı ve Fırat aşk dolu tek bir gecenin sonunda ayrılmak zorunda kalır. Çünkü Nazlı bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir. İşte tam da bu anda Nazlının babası Refik’in aklına bir fikir gelir; kızını yaşatmak için katil olmayı göze alacaktır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlının durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye hanımı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Nazlı ikinci bir şans ele etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Oysa ki aşkları daha da imkansız hale gelmiştir. Sonunda kazananı olmayan, acı dolu bir mücadele haline gelir kahramanlarımızın hayatı. Ve Nazlı'yla Fırat'ın ölümsüz aşkı geriye kalan tek gerçektir...

İstanbul Sokakları 3. yeni son bölüm fragmanı bomba gibi geliyor! İstanbul Sokakları 3. bölüm fragman izlemek için en doğru adrestesiniz.