Futbol hayatına İspanya'da devam eden Arda Turan, birlikte olduğu iddiaları ortaya atılan Aslıhan Doğan ile çekildiği fotoğrafı, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Marmaris'te tatile çıkan sevgililer mutlu görüntüleriyle dikkat çekti.

Instagram'da paylaşılan fotoğrafa beğeni ve yorum yağarken, takipçilerden ilişkiyi onaylayan mesajlar geldi. Öte yandan fanatik Galatasaraylı olan Arda Turan'ın yeni kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın mesajında A.D yazılı Fenerbahçe fotoğrafını Instagram'da paylaşması da değişik dedikodulara neden oldu. Kimi takipçiler 'Yenge, Arda'yı Fenerbahçe'ye getirsene... Yeni sezonda Arda Turan, Fenerbahçe'de' diye espri yaptı.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

İlk olarak Hakan Kosif’le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan.
Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Arda'nın Sinem Kobal'dan önce yaşamış olduğu bir ilişkiydi bu. İkili ARda Turan'ın Sinem'den ayrılmasından sonra yine birlikte oldukları dedikodusu yayıldı. Hatta Aslıhan Doğan, İspanya'da Atletico Madrid maçını izlemeye gitti. Formayı da üstüne geçirdi. Ancak Arda Turan eski ilişkisini yeninden körüklemedi. Bu haberler tam unutulmuşken Aslıhan Doğan cephesinden yeni bir bomba daha geldi. Ünlü Pop şarkıcısı Murat Boz'la samimi fotoğraflarını paylaştı takipçileriyle.

Geçtiğimiz haftalarda böyle haber olmuşlardı
Milli Takım’ın ve Atletico Madrid’in başarılı futbolcusu Arda Turan, ilişki iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan’la görüntülendi.Etiler’de baş başa yemek yiyen ikili, gazetecilere yakalanmamak için restorandan 10’ar dakika arayla çıktı. Ancak Aslıhan Doğan, 500 metre ileride bekleyen Arda Turan’ın otomobiline binince gazetecilere yakalandı. Böylece çiftin aldıkları tüm önlemler de boşa çıktı.İddialara göre; Arda Turan geçtiğimiz günlerde de Madrid'teki evinde Aslıhan Doğan'ı ağırlamıştı. Hatta kız kardeşiyle beraber Madrid'e giden Aslıhan Doğan, ünlü futbolcunun evinde kalmıştı.

ASLIHAN DOĞAN KISACA KİMDİR? 

Şimdilerde başarılı Futbolcu Arda Turan ile anılan Aslıhan Doğan ilk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi, Sinem Kobal'dan önceydi ancak ikilinin yakınlaşması. Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrılmasından sonra ikili sık sık yanyana gelmeye başladı.