Jüri üyeliklerini Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in yaptığı ve Öykü Serter’in sunduğu İşte Benim Stilim All star 9 Ekim Cuma akşamı Eleme Gecesi ile ekranlara geldi! 

İşte benim silim all starda Bu haftanın konuğu; Betül Demir ve Buray oldu. Betül Demir ve Buray birbirinden güzel şarkılarla stüdyodaki seyircileri coşturdu.

Betül Demir ve Buray’ ın eşlik ettiği “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisinin eleneceği büyük merak konusuydu.

Her gece ortalığı karıştıran olaylı yarışmacıları ve tartışmaları ateşleyen güçlü jüri üyeleriyle adından sürekli söz ettiren İşte Benim Stilim All Star'ın bu hafta içi ekrana gelen bölümünde sunucu Öykü Serter'den bir de sürpriz haber gelmişti. Öykü Serter, rekabetin hergeçen gün arttığı İşte Benim Stilim All Star'ın kadrosuna iki sürpriz isim dahil olduğunu açıkladı. Öykü Serter'in stüdyoya davet ettiği yarışmacılar tam bir şok yaşattı. Zira Öykü Serter İşte Benim Stilim'in 1. sezon yarışmacıları; Sara Koçoğlu ve Melek Balkan'ı yarışmaya dahil etmişti.

SARA AYŞEM KOÇOĞLU KİMDİR?

20 yaşında ve üniversite öğrencisi olan Sara Ayşem Koçoğlu,Ruh haline göre her tarzdan giyindiğini söylemişti. Uzun kıvırcık saçları ile dikkat çeken yarışmacı ilk haftalar iddialı tarzıyla jüriden tam not alsa da 4. haftanın sonunda yarışmaya veda etmişti.

MELEK BALKAN KİMDİR?

1990 doğumlu olan Melek Balkan, profesyonel voleybolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmış. Begüm Kütük'e benzerliğiyle dikkat çeken Melek Balkan, annesinin diktiği kıyafetleri giyiyor.İlerde iyi bir stilist olmayı isteyen güzel yarışmacı, yarıştığı beş hafta boyunca sadece bir kez taç almayı başardı. Melek Balkan 5. haftanın sonunda yarışmaya veda etti.

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında haftanın birincisi Özden Cerrahoğlu oldu ve Özden 10 bin liralık ödülü alan yarışmacı oldu.

Nazlı mı Melek mi Elenecek?

İşte Benim Stilim All Star'a Nazlı ya da Melek veda edecek. Yarışmacılar Nazlı'nın mı Melek'in mi yarışmaya veda etmesini isteyecek.

Nazlı Hamarat gitmek mi istiyor?

Nazlı Hamarat'ın yarışmadan gitmek istediği ve uçak biletini bile aldığı iddia edildi. Nazlı Hamarat ise bu iddianın yalan olduğunu söyledi. Yarışmacıların çoğunluğu Nazlı'nın kalmasını istedi. Melek yarışmaya veda mı edecek?

Jüri üyeleri kimin gitmesini istedi?

Nur Yerlitaş Melek elensin dedi.

Kemal Doğulu Melek elensin dedi.

İvana Nazlı Hamarat elensin dedi.

Uğurkan Erez Melek elensin dedi.

İşte Benim Stilim All Star'da Melek Balkan elendi ve yarışmaya veda etti.