Jüri üyeliklerini süreki taktığı gözlükler ve siyah kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Neslihan Yargıcı ile İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez'in yaptığı; sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı İşte Benim Stilim 2016'da Ünlüler, Cuma akşamı Eleme Gecesi ile ekranlara geldi. İşte Benim Stilim 2016'da bu haftanın konuğu; Faik Öztürk olurken gecenin konsepti de kostüm partisiydi. 

ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

Survivor'ın başlayacak olması nedeniyle İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler'de 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi.

Eleme potasına kalan Sevil Uyar, Elif Ece Uzun ve Hatice; kostüm partisi konseptinde performanlarını sergiledikten sonra, önce arkadaşlarından kostümleri ve performansları hakkında yorumlar aldılar daha sonra jüri karşısına geçtiler.

Jüri bu üç yarışmacıdan elenmesi için Elif Ece Uzun ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ilk isim Elif Ece Uzun oldu.

ELİF ECE UZUN KİMDİR?

Elif Ece Uzun

Yarışmadan elenecek ikinci isim ise program sonunda belli olacak.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KURALLAR DEĞİŞTİ, YARIŞMACILAR ŞOKE OLDU!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler gala gecesinde Öykü Serter 5 Şubat 2016 Cuma gecesi final gecesi yapılacağını, hafta içi her gün en kötü kombini yapan yarışmacının eleneceğini ve Cuma günü sabah ki yayında finalistlerin de belli olacağını açıkladı.

Yarışmacılar aldıkları bu haber karşısında şok oldular.

NUR YERLİTAŞ İŞTE BENİM STİLİM'E DÖNÜYOR ALACAĞI PARA SERVET

İşte Benim Stilim yapımcıları Nur Yerlitaş'ın ayrılmasının ardından reytingler çakılınca çarketti. Nur Yerlitaş'ın istediği parayı verme kararı alın yapımcılar Neslihan Yargıcı ile yolları ayırıyor. Nur Yerlitaş için yapımcılar 400 bin lira ödeyecek. Nurella bu parayı aylık olarak alacak.