Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında yayınlanan ve Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı İşte Benim Stilim 2016 1 Ocak 2016 Cuma günü başladı. İşte Benim Stilim yarışmasının jüri üyeleri de değişti. Bu sene İşte Benim Stilim 2016'nın jüri üyeliklerini Ünlü Modacı, siyahların kadını Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve  Podyumların usta ismi Uğurkan Erez yapacak.

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında jürinin karşısında yarışacak olan sürpriz isimler; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önde bu gece izleyicinin karşısına çıktı.

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasının yeni sezonunda yarışmacıların giyim stillerinin yanı sıra kişilik yapıları da belirleyici faktörler arasında bulunuyor.

ESRA BALAMİR KİMDİR?

İşte Benim Stilim Ünlüler kadrosunda yer alan isimler arasında bir döneme damgasını vuran Hakan Balamir'in kızı de Esra Balamir yer almaktadır. Müzik dünyasına Bim Bam Bom albümü ile müzik piyasasına adım atan Balamir, 1.55 boyunda ve 48 kilodur. Ünlüler Çiftliği programına da katılan sanatçı magazin basınıyla iç içe bir hayat sürdürmüştür. Aynı zamanda sunuculuk da yapan Balamir, uzun süredir gündemde yer almıyordu.

Esra Balamir

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın’ın yakın arkadaşı olması oy potansiyelinin yüksek olduğunu gösteriyor. Öyle ki, Akalın sosyal medya üzerinden hayranlarına çağrıda bulunarak Esra Balamir’i desteklemelerini istemiştir. Bu durum haksız rekabet eleştirilerini beraberinde getirirken; yarışmada neler yaşanacağı heyecanla beklenmeye başladı. Ayrıca, giyim stili konusunda Akalın kıyafetlerini arkadaşıyla paylaşacağını açıkladı. Sivri dili, sert açıklamaları ve baskın karakteriyle tanınan Balamir’in diğer yarışmacılarla ilişkisinde ağresif olması bekleniyor. Yeniden şöhretin kapılarını aralamak isteyen güzel sarışın programdan sonra albüm çalışmalarına başlayacağını belirtti. Giyim stilini ise abiye üzerine kuracağını söyleyen Balamir, ‘’ Seksi ve güzel görünmeyi seviyorum. İddialı parçaları üzerimde göreceksiniz. Birincilik için en büyük adayım’’ dedi.