İşte Benim Stilim yarışmacısı Çağla Şen kimdir? TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Çağla Şen kaç yaşında? Uğurkan Erez, Kemal Doğulu , İvana Sert, Nur Yerlitaş'ın juri koltuğunda oturacağı, Öykü Serter'in sunduğu İşte Benim Stilim yarışmacısı Çağla Şen instagram fotoğrafları haberimizde.

İşte Benim Stilim Çağla Şen kimdir? TV8 ekranlarında yeni sezonuyla ekrana gelen İşte Benim Stilim programı güzellerinden Çağla Şen sosyal medyayı sallamayı başardı. Çağla Şen Hayatı ve Biyografisi sizlerle.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI TAM LİSTE FOTOĞRAFLARI

Çağla Şen kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan İşte Benim Stilim programında ilk bölüme güzel fiziği, dekoltesi ve seksi kıyafetleriyle Çağla Şen damga vurdu. 1990 doğumlu olan güzel yarışmacı Çağla Şen, 1.76 boyunda ve 57 kilo. Aslen İzmirli olan Çağla Şen Yengeç burcu...

İŞTE BENİM STİLİM ÇAĞLA ŞEN İZLE



Çağla güzelliğiyle İşte Benim Stilim programına damga vuracak gibi görünüyor. Haftanın bir günü sürpriz olarak Kerimcan Durmaz programda yer alacak ve reytinglerde rekor kırılması bekleniyor.

Çağla Şen işte benim stilim

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI TAM LİSTE FOTOĞRAFLARI

Birbirinden güzel kızların yer aldığı İşte Benim Stilim 7. sezonu ile başlıyor. Yeni yarışmacılar ile yine ekranlarda olan İşte Benim Stilim de Jüri üyeleri hepimizin bildiği Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu olacaktır. İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında yer alan isimlerden biri de Çağla Şen isimli yarışmacı oldu. İşte Çağla Şen hakkındaki bilgiler... İşte Benim Stilim bu sezon yarışmacıları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Çağla Şen 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 21 yaşında olan güzel yarışmacı daha ilk günden dikkat çekmeye başardı.. Bu sezonun en iddialı yarışmacılar arasında olabilecek bir isim olan Çağla Şen, 171 cm uzunluğunda ve 53 kilo.