TV8’in büyük beğeniyle izlenen İşte Benim Stilimin 3. sezonunun ilk haftasında eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim yepyeni sezonu ve yepyeni kızlarla kaldığı yerden devam ediyor. 3. sezonun ilk eleme gecesi yapıldı. Bir kişi elendi. Yarışmaya ilk haftasında veda eden yarışmacı kim oldu? İşte Benim Stilim 10 Nisan kim elendi? Esra Erol'un konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim 10 Nisan eleme gecesi rengarenk geçti. Ancak bir yarışmacı elendi.
İşte benim Stilim'e Sima ve Tümay hızlı başladı. Kuliste kavga eden iki yarışmacı bu tartışmalarını yarışmaya da taşıdı. Tümay ve Sima arasında yaşanan gerginliğe diğer kızlar da katılınca tartışma dakikalar sürdü.

Duygu Barazi'nin gerçek kürk giyerek katıldığı yarışmada daha önce köpeği öldüğü için hayvanlara karşı hassas olan Sinem ağlamaya başladı. Sinem'in bu tavırlarını kameraya oynamak olarak değerlendirilen Duygu Barazi diğer kızlar tarafından da samimiyetsiz bulundu.

Peki 10 Nisan Cuma gecesi İşte Benim Stilime kim veda etti. 

İşte Benim Stilim 3. Sezon ilk eleme gecesinde jüriden en az puan alan yarışmacı  Neda oldu. Neda elenecek mi? 

İşte Benim Stilim 3. Sezon ilk eleme gecesinde jüriden en az puan alan yarışmacı  Neda Poursaid oldu. İşte benim stilimde ilk haftada Neda elenecek mi? 

Yarışmacılar Duygu Barazi ismini söylediler. Neda ya da Duygu Barazi elenecek. En az puan alan Neda mı, yarışmacıların söylediği isim olan Duygu Barazi mi
elenecek?

Esra Erol > Duygu

Nur Yerlitaş > Neda

Uğurkan > Duygu

İvana Sert > Neda

Kemal Doğulu > Duygu

Duygu Barazi elendi ve İşte Benim Stilime veda etti...


İŞTE BENİM STİLİM DUYGU FOTOĞRAFLARI

İŞTE BENİM STİLİM NEDA FOTOĞRAFLARI