İşte Benim Stilim birincisi 12 Haziran final gecesinde yarışmayı kazanan isim Ezgi Ünal oldu.

EZGİ ÜNAL RESİMLERİ

İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları bu gece 100 bin liralık ödülü almak için podyuma çıktı. Büyük Finalde Çağla Çetinöz, Şilan Makal, Zeynep Karaca, Ezgi Ünal ve Gülşah Yılmaz büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya bir yarışın içine girdiler.

Podyuma Büyük Finalde sırayla Ezgi Ünal, Zeynep Karaca, Çağla Çetinöz, Gülşah Yılmaz ve Şilan Makal çıktı. Yarışmacıların aileleri de geceye katıldı. Jüri üyeleri yorumlarda çok fazla eleştirmemeye dikkat ettiler.

İşte Benim Stilim 3. Sezon Büyük Finale İvana Sert danslarıyla damga vurdu. Birbirinden güzel danslarıyla podyuma çıkan İvana Sert stüdyodakileri coşturdu.


SERPİL GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?

32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var. Gülşah Yılmaz Güzel Sanatlar mezunu olduğu için modaya yakın bir isim. Bunu kıyafetlerine de yansıtmayı bilen Gülşah Yılmaz, Gülşen Bubikoğlu'na benzerliği ile dikkat çekiyor. 

Serpil Gülşah Yılmaz


ÇAĞLA ÇETİNÖZ KİMDİR?

22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. İşte Benim Stilim yarışmasına 6. haftada elenen yarışmacıların yerine Zeynep Karaca ile birlikte dahil oldu. 

İşte Benim Stilim Çağla Çetinöz
ŞİLAN MAKAL KİMDİR?
TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından bir tanesi olan İşte Benim Stilim’in 3. sezon adaylarından bir tanesi olan Şilan Makal ilk sezonda büyük sükse yaratan Nur Bozar’ın veliahtı olarak görünüyor. Jüri üyelerinden çok güzel yorumlar alan Şilan Makal güzelliği ve fiziği ile dikkat çekiyor. Şilan Makal Boyu: 172 Şilan Makal Kilosu: 56 Şilan Makal Beden Ölçüleri: 88 - ­60 - ­90
Şilan Makal


ZEYNEP KARACA KİMDİR?

İşte Benim Stilim Yeni Yarışmacısı Zeynep Karaca hosteslik yapıyor. Zeynep 25 yaşında ve Adıyamanlı. Anne tarafından Arap olan Zeynep iddialı geldi. Zeynep yarışmanın izlenmediğini söyleyerek, "izlettiremediler, izletmeye geldim" dedi.


EZGİ ÜNAL KİMDİR?

Ezgi Ünal Yarışmanın güzel kızlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bu sezon güzelliğiyle olduğu kadar tarzıylada konuşulacak bir isim olarak öne çıkıyor. Zayıf, zarif ve sarışınlığı ile dikkat çekiyor.
 
Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta’lı ama İstanbul’da yaşıyor. 
Yaşı:26 Boyu:1.75
Kilosu:56 
Mesleği:Tasarımcı Moda tasarım mezunu yarışmaya katılma amacını “Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum'' diye ifade etti.
İşte Benim Stilim Eleme Gecesinde Ezgi Ünal'ın Esengül Performansı şok etti

İşte Benim Stilim 3. Sezon Birincisi Kim Oldu? İşte Benim Stilim 3. Sezon Büyük Finalde neler yaşandı?