İşte Benim Stilim 21. bölümde yarışmacı adayı olarak katılan Azeri asıllı Merlin juri üyelerinden yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanıyor. Merlin Azerbaycan’da yapılan bir moda yarışmasında birinci olmuş ve şansını bir kez de Türkiye’de denemek istiyor.
Merlin Terrane Kimdir? Tv8 ekranlarında yeni sezona merhaba diyen İşte Benim Stilim yeni 19 yarışmacıysa bu sezonda çok iddialı. İşte Benim Stilim Merlin Terrane kimdir, kaç yaşında, nereli sorularının cevaplarını İşte Benim Stilim izleyicileri merak ediyor.
İşte Benim Stilim Merlin Terrane hakkında vikipedi bilgilerini sizlere aktarıyoruz. Kıyafetleri ile tarz, stil kadın ünvanını kazanmak isteyen Merlin Terrane kimdir, boyu, kilosu, saç rengi merak edilenleri sizlere aktarmaya çalışacağız. İşte Benim Stilim Merlin Terrane’e ait sosyal medya hesapları şöyle;
Merlin Terrane Twitter twitter/MerlinTerr
Merlin Terrane İnstagram: instagram/MerlinTerr
Merlin Terrane Kimdir?
İşte Benim Stilim 2. sezonunun 21. bölümünde tanıştığımız Merlin Terrane Azerbaycan doğumludur. 1984 doğumlu olan Merlin Terrane yarışmanın yaş olarak en büyük yarışmacılarından birisi. 1,78 boyunda olan Merlin Terrane, sarı uzun saçlarıyla dikkat çekiyor.