İŞTE BENİM STİLİM 3.SEZON YARIŞMACILARI:

Şilan Makal kimdir?
 
21 yaşında tarih okuyor. son sınıfta bir dersi var bitirmek için.. Üniversitede kalmak istiyorum. Giyinmeyi çok seviyor. Bir ders için bir yılı boş geçirmek istememiş. Kardeşlerinin en büyüğü 3 kardeşler.
 
Tümay Tali kimdir?
 
Yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Aramızda olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Yarışmanın 3. sezonu çok güzel ve iddialı olduğunu ifade ediyor. Tümay moda benim aşkımdır ve ben aşkımı ifade etmeye geldim dedi.
 
Cerem Gündüz kimdir?
 
Cerem Gündüz, 25 yaşındadır. İzmir’de doğan Cerem, yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır. Daha önce Moda işinde mankenlik yapan Cerem, Bana Her Şey Yakışı yarışma programına da katılmıştır.İzmir doğumlu olan Cerem, İzmirli kadınların tarz ve güzel olduğunu söyleyerek hırsıyla yarışmaya hızlı bir giriş yapmıştır. İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olmak ve hayallerine bir adım daha yaklaşmak isteyen Cerem, 1.72 boyundadır ve 36 bedendir.
 
Neda Poursaeid kimdir?
 
Yarışmaya İran’dan katılan Neda Poursaeid günlük hayatta mimar olarak çalışmaktadır.Basketbol ve kickboks yapıyor. Profesyonel anlamda fitness hocalığı yaptı.Angelina Jolie benzetiliyor.
 
Didem Ezgi Akın kimdir?
 
19 yaşında. Çocuk gelişimi okuyor. tarzına ve stiline güveniyor. Tarzını herkesten farklı buluyor. 100 binlirayı almaya geldim diyor.
 
Sinem Umaş kimdir?
 
1984 yılında doğan Sinem Umaş, şu an 30 yaşında. Gelinim Olur Musun yarışmasına katılırken anne ve babası birbirinden ayrılmıştı ve Açık Öğretim Lisesi’nde okuyordu. Annesi ayrıldıktan sonra yurt dışına giderek farklı bir kişiyle evlenmişti. Sinem, sevdiği bir kişi bulup, evlenerek Türkiye’de kalmak için bu programa katılmıştı.. Sinem Umaş şu an Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile birlikte. Aşklarını saklamayan ikili sosyal medya üzerinden sürekli fotoğraf paylaşarak mutluluklarını herkesle paylaşıyor. Bahadır Davran'la mutlu bir beraberliği olan Sinem Umaş sonunda aradığı mutluluğu bulmuşa benziyor.Ekranlara yabancı olmayan Sinem Umaş, 10 yıl sonra paylaştığı fotoğraflarla tekrar gündeme geldi. Yaşadığı büyük değişim herkesin dikkatini çekti ve kısa sürede Sosyal Medya’da sıklıkla paylaşılan isim oldu. İşte bu dönemde “İşte Benim Sitilim” yarışmasının yapımcılarının gözünden kaçmadı. 3 Jüriden de onay alan Sinem Umaş İşte Benim Sitilim yarışma programının yeni sezon yarışmacısı oldu.
 
Serpil Yılmaz kimdir?
 
1983 yılında İstanbul da doğmuştur. Asıl mesleği modacı ve styling olan güzel yarışmacı Gayri menkul işleri ile de ilgilenmektedir. Serpil Gülşah Yılmaz 32 yaşındadır. Oryantal dans etmeyi çok seven Serpil oryantal dansta Türkiye derecesi olduğunu belirtti.
 
Elçin Kayadibi Şenel kimdir?
 
İşte Benim Stilime katılan Elçin Kayadibi Şenel Sivaslıdır , İstanbul’da ikamet eden Şenel yarışmanın iddialı isimlerinden 40 numara ayakkabı giyiyor ve 1.82 cm boyunda. Kendi tarzına çok güvendiğini söyleyen Elçin evlidir. Herkese gerçek tarzın nasıl olduğunu göstermek istediğini söylemiştir.Elçin Kayadibi Şenel, etilerde bir güzellik salonu işlettiğini de ifade etti.
 
Sima Şerafettinova kimdir?
 
17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmış. 'Çakma barbi' lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı.Sima'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi... 15 yaşında Azerbaycan'da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış.15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katılmış. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor.Azerbaycan 'da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2014 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söyledi. Azerbaycan'da birinci olduktan sonra televizyonda stend-up yaptığını söyleyen Sima , bir programda da jüri olmuş.6 dil bildiğini öne süren Sima Azerice , Türkçe , Rusça ve İngilizce 'yi ana dili gibi konuştuğunu Ukraynaca ve İspanyolca'da çok az konuşabildiğini söyledi. Sima Şerafettinova Türkiye'de özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi alıyor.
 
Mihriban Akgül kimdir?
 
23 yaşında ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açık öğretim psikoloji bölümü öğrencisidir. Annesi Özbek babası Erzurumlu olmasına rağmen kendisi İstanbul'da doğmuştur. Okulunun yanı sıra diksiyon dersleri almaktadır.
 
Ezgi Ünal kimdir?
 
Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta’lı ama İstanbul’da yaşıyor.Yaşı:26 Boyu:1.75 Kilosu:56.Mesleği:Tasarımcı Moda tasarım mezunu yarışmaya katılma amacını “Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum'' diye ifade etti.
 
Duygu Barazi kimdir?
 
33 yaşındaki Duygu Barazi, İstanbul'da yaşıyor. Angelina Jolie'nin dublörlüğünü yapan yarışmacı! İşte Benim Stilim'in 2. sezonun 22. bölümünde yarışmacı adayı olarak katılmış ve jürinin büyük beğenisini toplayarak 3. sezona katılmaya hak kazanmıştı juri onu tanımıyor gibi yapmıstı. Fakat daha sonra nurella ile bir fotoğrafı çıkmış ve torpilli iddialarına sebep olmuştu. Konu hakkında açıklamak yapan nurella gerçekten tanımadığını bir yemekte onunla foto çekilmek istediği için fotoğrafları olduğunu söyledi.
 
Büsra Eyen Siral kimdir?
 
29 yaşındayım. Programa İstanbul'dan katılıyorum. 9 yıldır dans ediyorum ve bu yarışmaya katılmaya karar verdim. Bulgaristanlıyım. Hobi olarak fitness yapıyorum" diyerek kendini anlattı.