Yarışmaya 28 ocak 15. bölümde misafir yarışmacı olarak katılıp juri değerlendirmesinde yıldız alan bir diğer misafir yarışmacı da Elif Çiftçi’ydi. Elif çiftçi doğum gününde yarışmaya konuk olarak katıldı ve konseptiyde doğum günü kutlamasıydı.
Elif Çiftçi Kimdir? Tv8 ekranlarında yeni sezona merhaba diyen İşte Benim Stilim hafta içi hergün 15:00’da ekranlara gelecek. İşte Benim Stilim Elif Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli sorularının cevaplarını İşte Benim Stilim izleyicileri merak ediyor.
İşte Benim Stilim Elif Çiftçi hakkında vikipedi bilgilerini sizlere aktarıyoruz. Kıyafetleri ile tarz, stil kadın ünvanını kazanmak isteyen Elif Çiftçi kimdir, boyu, kilosu, saç rengi merak edilenleri sizlere aktarmaya çalışacağız. İşte Benim Stilim Elif Çiftçi’a ait sosyal medya hesapları şöyle;

Elif Çiftçi İnstagram: https://instagram.com/elifcifciphotography/
Elif Çiftçi Facebook: https://www.facebook.com/pages/Elif-Cifci-Photograpy/771424529559660
Elif Çiftçi Web Sitesi: http://www.bayandugunfotografcisi.net

Elif Çiftçi Kimdir?
Elif Çiftçi’yi ilk kez İşte Benim Stilim’in 15. bölümünde misafir yarışmacı olarak görmüştük. İşte Benim Stilim’in 3. Sezonunda ise Elif Çiftçiyi yarışmacı olarak göreceğiz. 28 Ocak’ta dünyaya gelen Elif Çiftçi doğum gününde yaptığı konsept ile juriyi şaşırtmıştı. Elif Çiftçi aslen Karslıdır. En büyük hobisi fotoğraf çekmek olan Elif Çiftçi aynı zamanda profesyonel bir fotoğrafçıdır. En çokta gelin ve damat fotoğraflarından hoşlandığını da her zaman belirtiyor.