İşte Benim Stilim All star yeni bölümleriyle hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 15.30'da, Perşembe ve Cuma günleri ise saat 20.00'de TV8'de.
 
Tv8 ekranın çok konuşulan yarışması İşte Benim Stilim yeniden başlıyor. 3 sezonun en bomba isimlerinin yer alacağı İşte Benim Stilim jüri üyeleri değişmedi. Öykü Serter'in sunduğu yarışmada jüri koltuğunda Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.
 
Rekabetin rengi değişti. All star'da üç sezonun en iyileri, yeni kurallarla daha büyük ödüller için yarışacaklar. Bu müthiş rekabete hazır olun.
 
Yarışmacılar podyuma çıkacak, jürinin karşısında en düşük puanı almamak ve üzgün surat rozetini takmamak için yarışacaklar. Üzgün surat rozeti takılan yarışmacılar eleme gecesinde elenme heyecanı yaşayacaklar.
 
 “İşte Benim Stilim All Star” Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile 2 Ağustos Çarşamba akşamı 3. bölümü ile ekrana gelecek.

Emel Özkızıltaş
 
Yayınlanan son bölümünde gergin dakikaların yaşandığı İşte Benim Stilim All Star bu akşam 3. bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Rakipler bu sefer çok dişli. Emel gözyaşı döküyor. Ayşegül ise sinirlerine hakim olamayacak. Peki jüri kızların stillerini nasıl değerlendirecek?