İŞte Benim Stilim All Star'da bu gece 5 Eylül Cumartesi gecesi eleme heyecanı vardı. Bu Kez Konsept: Kostüm Partisi. Sürprizlerle Dolu Eleme Gecesinin Konuk Jüri Üyesi Fatih Ürek!

Kostüm Partisinde podyuma ilk olarak geçen sezonun en başarılı yarışmacılarından Ezgi Baylar çıktı. Ezgi Baylar stüdyoya kırmızılar içinde çıktı. Derin makyajıyla dikkatleri üzerine çeken Ezgi Baylar jüri üyelerinden toplamda 22 puan aldı. 

Ezgi Baylar İşte Benim Stilim All Star Kostüm Partisi

İşte Benim Stilim Eleme gecesinde Ayşenur Balcı fırtınası vardı. Hafta içi yaptığı ahlaksız parmak hareketiyle olay olan Ayşenur BAşcı Cindy bebek olarak çıktığı podyumda büyük beğeni topladı. Toplamda 28 puan alan Ayşenur Balcı yarışmanın en favori yarışmacılarından biri olduğunu da göstermiş oldu.

Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim Eleme gecesi kostüm partisi

Daha sonra podyuma çıkan ilk sezon yarışmacılardan Ayşegül Doğan'da kötü bir performans sergiledi. Ayşegül Doğan Podyumda çok moralsiz yürüdü.
Puanlar: Nur Yerlitaş:6 Kemal Doğulu:6 İvana Sert:5 Uğurkan Erez:7 İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde toplamda 24 puan alan Ayşegül Doğan sonuncu olmaktan da kurtulmuş oldu.

Ayşegül Doğan İşte Benim Stilim All Star Eleme gecesi

5 Eylül eleme gecesinde daha sonra kostüm partisinde Tuğçe Ergişi katıldı. Tuğçe Ergişi Podyumda. Aldığı Puanlar:
Nur Yerlitaş:6 Kemal Doğulu:5 İvana Sert:6 Uğurkan Erez:7

İşte Benim Stilim All Star Tuğçe Ergişi

Çiğdem Çelik Fırtınası

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının bu gece yayınlanan eleme gecesinde Çiğdem Çelik fırtınası vardı. Sahnede fırtına gibi esen Çiğdem Çelik hem jüriyi hem de seyircileri adeta büyüledi. Puanlar: Nur Yerlitaş:9 Kemal Doğulu:8 İvana Sert:8 Uğurkan Erez:8

Toplamda 33 puan alan Çiğdem Çelik gecenin birincisi oldu.

İşte Benim Stilim All Star Çiğdem Çelik

Gülşah Yılmaz fena değildi... Puanlar: Nur Yerlitaş:6 Kemal Doğulu:5 İvana Sert:7 Uğurkan Erez:8 Toplamda 26 puan alan Gülşah Yılmaz gelecek haftada yarışmada kalmayı garantiledi.

Gülşah Yılmaz

Nihal Candan

5 Eylül Cumartesi gecesi yayınlanan İŞte Benim Stilim All Star yarışmasının eleme gecesinde heyecan fırtınası vardı. Hafta boyunca gergin geçen yarışmada bu gece neler yaşanacağı merak konusuydu. Bu gece geçen sezonların en çok tartışılan isimlerinden Nihal Candan katıldı. Büyük emekler vererek çıktığı kostüm gecesinde Nihal Candan toplamda Nur Yerlitaş:7 Kemal Doğulu:8 İvana Sert:6 Uğurkan Erez:7 vererek 28 puan aldı ve gelecek hafta yarışmaya devam etmeyi garantiledi.

İşte Benim Stilim All Star Nihal Candan

Nazlı Kayaaslan'a Sosyal Medyadan Destek

Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine iskelet olarak çıktı. Çok başarılı bir makyaj ve kıyafetle sahneye çıkan Nazlı Kayaaslan'a sosyal medyadan da destek yağdı. Bir kişi "Hem duruşuyla hem tarzıyla birinciliği hak eden tek kişi nazlı kayaaslan" derken başka bir izleyici ise "Bu gece Nazlı Kayaaslan kesinkile birinci olmalıdır" dedi. İşte Eleme gecesinde Nazlı Kayaaslan'ın giydiği kıyafet:

Nazlı Kayaaslan

Özden Cerrahoğlu'da beklenenden daha iyiydi

İşte Benim Stilime katıldığı sezonda hemen her hafta eleştirilerin odağında olan yarışmacı Özden Cerrahoğlu'da eleme gecesinde beklenenden daha iyi bir performans sergiledi. Toplamda 28 puan alan Özden'e verilen puanlar şu şekidle sıralandı:  Puanlar:  Nur Yerlitaş:7  Kemal Doğulu:7  İvana Sert:7  Uğurkan Erez:7

Özden Cerrahoğlu ayrıca bu sezon daha ağırbaşlı bir tavır sergilemek için büyük çaba harcadı.

Özden Cerrahoğlu

Aycan - Nurcan Şencan Kardeşlere Ağır Eleştiri

İşte Benim Stilim birincilerinden Aycan - Nurcan Şencan kardeşler 5 Eylül Cumartesi gecesi yayınlanan eleme gecesinde jüri üyelerinin tamamından eleştiri aldı. Kardeşlerin sürekli olarak erkek / kız olarak podyuma çıkmasını eleştiren jüri üyeleri kolaya kaçtıkları iddiasında bulundu. Jürinin eleştirileri ikizlerin bu sezon istedikleri başarıyı göstermede zorlanacaklarını da ortaya çıkardı.

Puanlar: Nur Yerlitaş:6 Kemal Doğulu:6 İvana Sert:6 Uğurkan Erez:7

Aycan - Nurcan Şencan

Podyumda İstenen Başarıyı Kazanamadı

Nur Yerlitaş:6 Kemal Doğulu:5 İvana Sert:5 Uğurkan Erez:7

Gizem Güler
Gecenin en yüksek puanını alan yarışmacı Çiğdem Çelik oldu. Çiğdem Çelik 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Nur Yerlitaş : Maria
Kemal Doğulu: Emel
İvana Sert : Maria
Uğurkan Erez: Maria

Yaşadığı kavga ve dövüşlerle Maria Surina ilk elenen isim oldu. İşte Benim Stilim all Star elenen isim Maria Surina oluyor. 5 Eylül TV8 ekrana gelecek İşte Benim Stilim all Star programında Maria Surina elendiği açıklandı. İşte ekrana yeni bölümde gelen eleme.  

Nur Yerlitaş Maria Surina laflarına daha fazla dayanamadı ve programı terk etti. Çekme diyerek kameramana kadar söylendi. Peki Nur Yerlitaş programı neden terk etti. Geri dönecek mi. Gözyaşlarına boğulan Maria Surina şok etti. Peki Maria Surine elenmesinde en büyük etken bu muydu? İşte MAria Surine elenmesinin tarihçesi.

İşte Benim Stilim 2. sezon yarışmacılarından olan Maria Surina All Star kadrosunda olmayı hakeden yarışmacılardan biri oldu. Maria Surina yarıştığı dönemde güzelliğiyle en çok dikkat çeken yarışmacılardan biriydi. Maria surina Kimdir? Maria Surina kaç yaşında? Maria Surina nereli?

Maria Surina boyu, ölçüleri. Maria Surina fotoğrafları ve Maria surina instagram hesabı haberimizde.. Maria Surina elendi İsyan etti! Dedesi Türkmen anneannesi ise Polanyalı olan Maria Surina bir melez güzeli. İşte Benim Stilim'in 'üniversiteli güzeli' Maria 26 yaşında. Ailesi Türkiye'de yaşayan ve Ankara'da hukuk fakültesinde okuyan genç kız güzel gözleriyle jüriyi de mest ediyor.  

İlk yarıştığı dönemde bazı yarışmacılarla tatsız olaylar yaşayan Maria canlı yayında ağlamış hatta stüdyoyu terketmişti. Maria Surina 5 Eylül cumartesi yayınlanan İşte Benim Stilim eleme gecesinde programa veda etti.