İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında olan Ayşenur Balcı periscope yayınında üstsüz videosu ile olay yaratmıştı. Peki kimdir Ayşenur Balcı kimdir , instagramda yayınladığı ve skandal yaratan fotoğrafları onu nasıl birincilikten etmişti.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER?

Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim ilk sezonunda tanındı. Yarışmanın başlarında elenen Ayşenur Balcı daha sonra yeniden geri alındı. Bu da İşte Benim Stilim 'de Ayşenur Balcı 'ya torpil mi yapıldı iddialarını gündeme taşıdı.

AYŞENUR BALCI PERISCOPE ÜSTSÜZ SKANDALI

Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim ile gelen şöhretinden sonra geçtiğimiz aylarda Periscope 'deki üstsüz canlı yayınıyla skandal yarattı. Ayşenur Balcı üstsüz haliyle periscope yayını yapınca uyuşturucu mu kullanıyor iddiaları gündeme geldi. Ayşenur Balcı'nın yaptığı yayında arkasında duran ve zaman zaman görünen erkek merak konusu olmuştu.

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

Peki Ayşenur Balcı kimdir nasıl şöhret oldu. Bu Tarz Benim yarışmasının kızlarından olan Ayşenur Balcı

baştan sona estetikli olması ile gündeme geldi. Yarışmadan elenen ancak daha sonra geriye alınan Ayşenur Balcı finale kadar kalmayı da başardı. Ayşenur Balcı 'nın İşte Benim Stilim'e ilk katılışı ile ikinci katılışı arasında uçurum sayılacak bir imaj değişimi olmuştu. Bu da Balcı 'nın profesyonel yardım aldığı iddialarını gündeme getirmişti.

BAŞTAN SONA ESTETİKLİ

Gözleri lens olan Ayşenur Balcı'nın göğüslerinin ise slikon olduğu ortaya çıktı. 19 yaşında slikon yaptırması sebebiyle de Balcı hakkında yoğun eleştiriler yapıldı. Ayşenur Balcı'yla ilgili olay yaratan dedikodu ise yarışmaya yeniden dahil edilmesinin ardından patlak verdi. Ayşenur Balcı'nın yapımcıya yakın olduğu ve bir ilişkileri bulunduğu öne sürüldü.

YATAK SAHNESİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ayşenur Balcı'nın Otisabi dizisindeki yatak sahnesi de bir dönem magazin gündemine oturmuştu.