İşte Benim Stilim All Starda heyecan devam ediyor. 3 sezon boyunca büyük ilgiyle takip edilen İşte Benim Stilim geçtiğimiz haftaİşte Benim Stilim All Star adıyla yeniden yayınlanmaya başladı.İşte Benim Stilim All Starda geçtiğimiz 3 sezonun en başarılı yarışmacıları yer alıyor.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? Tv8'in reyting rekorları kıran yarışma programı İşte Benim Stilim'de bugün heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. 14 yarışmacının yarıştığı İşte Benim Stilim'de bugün sürpriz bir yarışmacı hayallerine veda etti. İşte Benim Stilim'de ilk haftada kimin eleneceği merak ediliyordu. İşte Benim Stilim elenen isim belli oldu.

İşte Benim Stilim All star yarışmasında bu hafta en düşük puanları alan 5 yarışmacı Gizem Güler , Ayşenur Balcı , Nihal Candan, Gülşah Yılmaz , Tuğçe Ergişi olmuştu. İşte Benim Stilim jürisi kurtarma oylamasına gitti ve Ayşenur Balcı ile Gülşah Yılmaz eleme potasından döndü. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine kalan 3 isim Nihal Candan , Tuğçe Ergişi ve Gizem Güler oldu. Bu 3 isimden biri elenecekti ve sonrasında tam bir sürpriz yaşandı.


Geçen hafta sürpriz bir şekilde Maria Surina 'nın elendiği İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı büyük merak konusuydu ve merakları gideren cevap belli oldu.

İşte Benim Stilimden jürinin oybirliğiyle verdiği karar sonucu Gizem elendi. Böylece Gizem İşte Benim Stilim All Star'a veda etmiş oldu.

GİZEM: EMEKLERİM GÖRÜLMEDİ

İşte Benim Stilimden sürpriz bir şekilde elenen Gizem hiç bir yarışmacı ve jüri üyeleriyle vedalaşmadan stüdyoyu terketti. Gizem "Elendiğime değil emeklerimin görülmemesine üzüldüm. Benim için İşte Benim Stilim bitmiştir" dedi.