TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışmasında bu gece eleme heyecanı nefesleri kesti. İvana Sert, Uğurkan Erez Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın jüri üyesi olarak görev yaptığı ve Öykü Serter'in sunduğu yarışma programında 27 Kasım Cuma eleme gecesinin konsepti "siyah beyaz"dı.

Yarışöacılar siyah beyaz renkerle en güzel kombini yapmak için mücadele ettiler. Melis Kar, Elif Kaya ve Nil Karataş'ın konuk olarak katıldığı ve birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği gecede sürpriz bir yarışmacı elendi ve hayallerine veda etti.

GÜLŞAH YILMAZ
Gülşah Yılmaz, İşte Benim Stilim All Star'ın 78.Bölümünde podyuma çıkt ve diğer yarışmacıların çok ağır eleştirilerine maruz kaldı. Gülşah Yılmaz hakkında yorum yapan yarışmacılar giydiği elbisenin gözü çok yorduğunu söylediler.

Gülşah'a ilk yorumu yapan Nur Yerlitaş kıyafetin olmadığını ve uanlış dikildiğini, bunu anlamlandıramadığını söyledi. Bu kıyafete inanamadım diyen Nur Yerlitaş Gülşah Yılmaz'a 6 puan verdi. Gülşah Yılmaz bu puan karşısında şok oldu.

Kemal Doğulu'da Gülşah'ı hiç beğenmediğini söyledi ve 3 puan verdi. Bu puan Kemal Doğulu'nun bu sezon verdiği en düşük puandı. Gülşah'a İvana Sert 6, Uğurkan Erez 5 puan verdi ve toplamda 20 puan alarak eleme potasına girdi.