TV8'in sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da 4 Aralık Cuma günü kim elendi? İşte Benim Stilim All Star da yarışmaya veda eden isim kim oldu. İşte merakla beklenen İşte Benim Stilim all Star eleneni.
İşte Benim Stilim All Star bir ay sonra final yapacak. Bu hafta İşte Benim Stilim All Starda iki kişi elendi. Bu hafta elenen iki isimde şok etti. Özellikle bir ismin elenmesi sosyal medyada olay oldu. Peki bu hafta İşte

Benim Stilim All Starda kim elendi?

Bu hafta iki yarışmacı eleneceği için eleme potasına dört yarışmacı girdi. Bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar Aycan - Nurcan Şencan kardeşler, Emel Özkızıltaş, Gülay Hançer ve Özden Cerrahoğlu olmuştu. Ancak Gülay Hançer sürpriz bir şekilde yarışmacı arkadaşlarının oylarıyla elenmekten kurtuldu.

Bu arada eleme gecesinde Ezgi Ünal fırtınası esti. Hint dansıyla ve kıyafetiyle podyuma çıkan Ezgi Ünal tüm yarışmacılardan 10 puan aldı ve tüm sezonlarda 10 puan almayı başaran tek yarışmacı oldu.

Bu hafta elenmeyecek yarışmacılar arasnda olan Gülay Hançer'de Karadeniz kıyafetiyle çok beğenildi. Bu arada İvana Sert'te podyuma çıktı ve horon tepti. Gülay'da çok iyi bir puan aldı ve gelecek haftalar için büyük umut kazandı. Gülşah Yılmaz'a da tüm jüri üyeleri 10'ar puan verdi. Nur Yerlitaş Gülşah'a "Karadeniz kadınına bayılıyorum" dedi.

Ayşenur Balcı en iyi dansı yapacağı sanılıyordu ama istediği puanları alamadı. Dansçı arkadaşları çok iyi performans sergilemesine rağmen Ayşenur biraz durgundu. Yine de 3 kkişiden 7 bir kişiden 8 puan alan Ayşenur yerine gülümseyerek oturdu.

İşte Benim Stilim All Star 4 Aralık Cuma eleme gecesinde son performansı Gülay Hançer sergiledi. Gülay Hançer bu gün eleneceğini düşündüğü için fazla hazırlanamadığını söyledi. Uğurkan Erez Gülay'a çok zarif olduğunu söyledi ve 8 puan verdi. Nur Yerlitaş 6 puan verdi. Kemal Doğulu ise Gülay Hançer'e "ben 5 dakikalık çalışmaya ancak 5 veririm" dedi ve 5 puan verdi. İvana Sert'de 7 puan verdi.

Gülay Hançer'in son performasını gösterdikten sonra eleme anına geçildi. İşte Benim Stilim all Star'da üç eleme adayı var. Üç eleme adayından ikisi bu gece yarışmaya veda edecek.

10 BİN LİRALIK ÖDÜLÜ EN YÜKSEK PUANI ALAN EZGİ ÜNAL KAZANDI...

Özden Cerrahoğlu, Aycan-Nurcan Şencan Kardeşler ve Emel Özkızıltaş... Bu üç isimden ikisi elenecek. Elenecek isimlerden birinin Özden Cerrahoğlu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki diğer isim kim olacak? İşte sonuç:

İvana Sert Özden Cerrahoğlu kalsın
Uğurkan Erez Özden Cerrahoğlukalsın
Nur Yerlitaş Özden Cerrahoğlukalsın
Kemal Doğulu Özden Cerrahoğlukalsın

OY BİRLİĞİYLE ÖZDEN CERRAHOĞLU KALDI... İŞTE BENİM ALL STAR'DAN AYCANNURCAN ŞENCAN KARDEŞLER İLE EMEL ÖZKIZILTAŞ ELENDİ...