Öykü Serter'in sunduğu, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri üyesi olarak katıldığı İşte Benim Stilim All Star yarışması Cuma akşamı Eleme Gecesi ile ekranlarda…

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının bu haftaki konukları; Rober Hatemo, Aynur Aydın ve Oktay Gürtürk... İşte Benim Stilim All Star izleyicileri bu gece muhteşem bir gece geçirecekler.

Rober Hatemo, Aynur Aydın ve Oktay Gürtürk şarkılarıyla eşlik edeceği “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan Yarışmacılardan hangisi elenecek?

Bu haftanın konsepti; dans.

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile “İşte Benim Stilim All Star Eleme Gecesi 4 Aralık Cuma TV8’de!

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI:

İşte Benim Stilim All Star Emel Özkızıltaş

Boşanmış bir anne babanın kızı olan Emel Özkızıltaş, asıl mesleği olan kabin memurluğundan ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim'e katılmıştı. Bütün parasınıyarışmada giyeceği kıyafetlere harcadığı için ev kirasını ödeyemeyecek halde geldiğini söyleyen Emel'in gözyaşları uzun süre konuşulmuştu. Gelin görün ki, Emelyarışmayı birinci olarak tamamladı ve şimdi ikinci kez podyumda...

İşte Benim Stilim All Star Aysegül Doğan

İşte Benim Stilim'in en tartışmacı kişiliği Ayşegül Doğan, All Star ile ekranlarda. Tarzından çok polemikleri ve sert çıkışları ile hatırlanan Doğan, 'bu kez birinci olacağım' diyecek kadar da iddialı.

İşte Benim Stilim All Star Özden Cerrahoğlu

1991 doğumlu Özden Cerrahoğlu, Moda öğrencisi... En büyük hayali kazanacağı ödülle de butik açmak olan Cerrahoğlu'nun bu hayali maalesef gerçek olamamıştı.

İşte Benim Stilim All Star Aysenur Balcı

Yarışmanın ilk sezonunda izleyici karşısına çıkan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu. Balcı, yarıştığı dönemde giydiği kıyafetler kadar dahil olduğu polemiklerle de adından söz ettirdi. Birincilik iddiası ile podyuma çıkan Ayşenur, beklemediği bir anda jürinin 'gitsin' oyu ileyarışmadan elendi.
İşte Benim Stilim All Star Aycan-Nurcan Şencan

İlk sezonun birincisi Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, yeniden jüri karşısına çıkıyor. Yarışmadan sonra kısa bir ekran deneyimi daha yaşayan ikizler, ikinci kez şampiyonluğu göğüsleyebilip göğüşleyemeyecekleri merak ediliyor.

İşte Benim Stilim All Star Çiğdem Çelik

36 yaşındaki Çiğdem Çelik, ikinci kez İşte Benim stilim podyumunda yürüyecek olan isimlerden... Daha önce yaptığı karnaval dansı ile jüriye şaşkınlık yaşatan Çelik'in lakabı: Barbie

İşte Benim Stilim All Star Ezgi Ünal

İşte Benim Stilim All Star'da yarışam 3 şampiyondan biri Ezgi Ünal. Yarıştığı dönemi biricilikle tamamlayanyarışmacı, ikinci kez jüri karşısında. Zorlu rakiplerine karşı mücedele edecek olan Ünal'ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

OY BİRLİĞİYLE ÖZDEN CERRAHOĞLU KALDI... İŞTE BENİM ALL STAR'DAN AYCANNURCAN ŞENCAN KARDEŞLER İLE EMEL ÖZKIZILTAŞ ELENDİ...