Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim All star” Cuma akşamı “Final Gecesi” ile ekranlarda…  
 
İdo Tatlıses’in sevilen şarkılarıyla eşlik edeceği “Final Gecesi’ nde altı finalist podyuma çıkacak ve birinci olabilmek için yarışacaklar. 
 
Canlı yayında birincinin belli olacağı “Final Gecesi’nde hangi Yarışmacı stil rekabetini kazanacak?
 
“İşte Benim Stilim All Star” final heyecanı ile 25 Aralık Cuma TV8’de!


İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZONDA ÜNLÜLER YARIŞACAK!

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim” yeni jüri üyeleri ve birbirinden güzel, stil sahibi tanınmış sürpriz yarışmacıları ile “İşte Benim Stilim 2016” da sizlerle buluşuyor.
 
Jüride;
Ünlü Modacı, siyahların kadını Neslihan Yargıcı
Moda dünyasının en sevilen isimlerinden Hakan Akkaya
Her zamanki zarifliği ve değişik stili ile İvana Sert
Podyumların usta ismi Uğurkan Erez.
Ve sunumu ile 2015’e damga vuran Öykü Serter!
 
İşte stilleri ile jürinin karşısında yarışacak olan sürpriz isimler; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder.
 
Yarışmacıların heyecan dolu stil rekabeti “İşte Benim Stilim 2016” yepyeni jüri üyeleri ve Öykü Serter’in sunumuyla Ocak’tan itibaren TV8 ekranlarında.

İŞTE BENİM STİLİM'DEN NUR YERLİTAŞ VE KEMAL DOĞULU AÇIKLAMASI

1,5 yıldır İşte Benim Stilim programıda jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş’la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur.İşte Benim Stilim All Star’ın 25 Aralık Cuma büyük finalin ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır. Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir.

Aynı şekilde yine programımıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz.