Ekranların vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da haftayı ağlayarak tamamlayan ve düşük puanlar alarak eleme potasına giren Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi dün gece yayınlanan eleme gecesine kalan isimler oldu. Peki İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi? 10 bin liralık büyük ödülü kim kazandı? Elenen yarışmacı jüriye nasıl tepki gösterdi? Jüriyi şoke eden tepkinin altında yatanlar neydi? Öykü Serter açıkladı...

TV8 ekranlarının sevilen Yarışma programı İşte Benim Stilim All star yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun merakla beklenen ilk yanıtı geldi.  İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde önce haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi açıklandı.  Eleme gecesinde en az puan alarak elenmek üzere Nihal Candan, Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi kalmıştı... Bu üç yarışmacıdan biri elenecekti ve üçü de büyük gerginlik içindeydi.

Gizem Güler

Kemal Doğulu ne Gizem'in ne de Tuğçe'nin son kıyafetini hiç beğenmedi Tüm hafta boyunca duruma baktığında Tuğçe'nin daha iyi olduğunu söyleyen Kemal Doğulu kararını verdi. Kemal Doğulu Gizem'in gitmesini istedi. Ivana Sert de önce sert sözlerle eleştirdi ardından da "Sen bu işi beceremiyorsun" diyerek Gizem'i eledi. Bu arada Gizem Güler, İbana'nın "en beğendiğin kıyafet bu mu?" sorusuna verdiği "bu sorunuza cevap vemek istemiyorum. Biliyorum ki ağzımla kuş tutsam beğenmeyeceksiniz" cevabı stüdyoyu şoka uğrattı.

Böylelikle Gizem'in İşte Benim Stilim All Star'dan elenmesi kesinleşti. Uğurkan Erez de diğer jüri üyeleri gibi Gizem elensin dedi. Jüri üyeleri oybirliğiyle yarışmanın ikinci haftasında Gizem'i eledi.

İşte Benim Stilim All Star 12 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde jürinin kararına göre veda eden isim Gizem Güler oldu. Her hafta sahibini bulacak olan 10 bin TL'lik büyük ödülünü bu hafta Nazlı Kayaaslan kazandı.

Gizem Güler

GİZEM GÜLER KİMDİR?

İşte programın dikkat çeken ismi hakkındaki bilgiler...

 12 Eylül 1989'da Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğan Gizem Güler, beden eğitimi bölümünden mezun.

90-61-89 vücut ölçülerine sahip olan Gizem Güler'in göz rengi kahverengi, boyu 1.70 ve kilosu ise 58.

11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor.

Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı.

Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi.

Wipe Out yarışmasına katıldı ve Kocamın Ailesi dizisinde rol aldı.

Ekranın çok izlenen dizilerinden Medcezir'de Sibel karakterini canlandırdı ve yeni sezondaki ilk bölümlerde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçti.