TV8'in patronu Acun Ilıcalı yılbaşı için muhteşem bir sürpriz hazırlıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber TV yılbasşında TV8 ekranlarında İşte Benim Stilim All Star'a katılacak. Justin Bieber'in İşte Benim Stilime katılacağı kesinleşti mi? Justin Bieber Türkiye'ye ne zaman gelecek ve kaç gün kalacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim stilim Al Star'da Acun'dan Justin Bieber sürprizi. Acun Ilıcalı büyük finalde Justin Bieber'i getireceği iddia edildi. Programda finale kalacak isimlerinde netleştikden sonra varsayılan programda Justin Bieber gelecek mi? İşte büyük merakla sorulan soruların cevabı. Justin Bieber Aralık ayında Türkiye'de gelecek olup konser vermesi işleri kolaylaştıracak. İşte Benim Stilim önden çekildiği için Aralık ayında çekecek. 

Genç kızların sevgilisi dünyaca ünlü yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Justin Bieber kimdir? Justin Bieber hayatı, şarkıları, biyografisi. Justin bieber fotoğrafları instagram hesabı twitter hesabı. Justin Bieber kimdir? İşte Detaylar...

Justin Bieber İşte Benim Stilim

Justin Bieber hayatı ve şarkıları. Justin Bieber ne zaman doğdu? En ünlü parçası hangisi? Justin Bieber nerelidir?

Justin Bieber 1 Mart, 1994'te, Stratford, Ontario, Kanada'da doğdu. Annesi Pattie Mallete, ona hamile kaldığında 17 yaşındaydı. Ailesi hiç evlenmemesine rağmen, oğullarının profesyonel ve psikolojik gelişimi için yakın arkadaşlıklarını sürdürdüler. Geliri az birçok işte çalışan Mallete, Bieber'ı tek başına yetiştirdi. Yine de, Bieber babası Jeremy Bieber'la iletişimini kesmedi.

Büyürken, Bieber kendi kendine piyano, bateri, gitar ve trompet çalmayı öğrendi. 2007'nin sonlarında, 13 yaşındayken, Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi. Mallette arkadaşları ve ailesinin görmesi için YouTube'a performansının videosunu koydu. Siteye Bieber'ın değişik R&B şarkılarını söylediği videoları koymaya devam etti ve Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.