İşte Benim Stilim All Star'da bu gün Nazlı Hamarat şoku yaşandı. Bu gün yayınlanan programa katılan Nazlı Hamarat "yarışmaya katılmamın yanlış anlaşılacağını biliyorum ama ben burada olmalıyım. Bu yarışmaya katılmamda bana en büyük desteği veren eşim için burada olacağım" dedi.

Eşini çok sevdiğini ve ona karşı tüm görevlerini yaptığını söyleyen Nazlı Hamarat "Dini görevlerimi de yapıyorum. Eşimin kırkı çıkana kadar siyahlar giymeye devam edeceğim. Bu benim kaderim ve ben kaderime razıyım. Eşimi çok seviyordum. Onun hayatta olmasını çok isterdim. Benim annem babam yoktu. Sadece bir eşim vardı ve o benim anamdı, babamdı, kardeşimdi aynı zamanda... Bu yüzden çok üzüldüm ama hayat devam ediyor" diye konuştu.

Eşinin ölümü sonrası zor günler geçirdiğini ve bu günlerde en büyük destekçisinin İşte Benim Stili ekibi ve yarışmacılar olduğunu söyleyen Nazlı Hamarat eşinin ölümünü ilk olarak Nur Yerlitaş'la paylaştığını söyledi.

Burada yarışıyor olmasının eleştiri konusu olabileceğini ve "Emir Şaşmaz öldü, Nazlı Hamarat eğleniyor" gibi eleştiirler geleceğini söyleyen Hamarat, tüm bu eleştiirlere rağmen burada olmak istiyorum dedi.