İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık eleme gecesinde bu hafta kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. İşte Benim Stilim All Star yarı finalinde 18 Aralık Cumartesi gecesi çok sürpriz isimler elemeye çıktı. Peki bu gece İşte Benim Stilim yarı finalinde kimler elendi? 

TV8'de izleyici ile bir defa daha yarı finalde buluşan İşte Benim Stilim All Star yarı final eleme gecesinde kim elendi sorusu nihayet yanıt buldu. İşte Benim Stilim All Star'da finale bir adım kala 2 kişi daha elendi. Elenen isimlerden bir tam anlamıyla sürpriz oldu. Elenen isimler bu hafta Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal oldu. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için kalan 6 isim de böylece belirlenmiş oldu.

İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık eleme gecesinde yarışmacılar jürinin önüne iki ayrı konseptle geldiler. 10 bin liralık büyük para ödülü almak için konsept roman seçildi. Roman konseptinde büyük ödülü Gülşah Yılmaz aldı. Elenme adayları için ise konsept 'idoller' oldu. İdoller konseptiyle çıkan elenme adaylarından Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal yarışmaya bir hafta kala elendi ve hayallerine veda etti.

Roman gelini konseptiyle gecenin birincisi olarak seçilen Gülşah Yılmaz 10 bin liralık para ödülünü kaptı.

Gülşah Yılmaz Roman gelini

İşte Benim Stilim All Star jürisi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı için son defa oylama yapıldı. Eleme adayları Sima Şerafettinova, Nihal Candan, Ezgi Ünal ve Ayşenur Balcı arasından yarı finalist olması için jüri oy kullandı. Jüri ilk olarak Ayşenur Balcı'nın kalması yönünde karar verdi. Kalan üç kişi içinden ise ilginçtir ki ne stil ne moda anlayışı olan Nihal Candan yarı finalist yapıldı.

İşte Benim Stilim birincilerinden Ezgi Ünal ile Sima Şerafettinova ise elenen isimler oldu. Ortaya çıkan tablo hayli şaşırtıcı oldu. İşte Benim Stilim jürisi yarışmada bugüne kadar birinci olan tüm yarışmacıları adamış oldular. Bilindiği gibi daha önce de Emel Özkızıltaş ile Aycan-Nurcan Şencan kardeşler elenmişti. Jüri eski birincileri bilerek elemiş oldu.

Ezgi Ünal

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ KİMLER?

İşte Benim Stilim All Star'daki son elemeyle yarışmanın birincisi olma yolunda kalan 6 isim de ortaya çıktı. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için yarışacak isimler şunlar oldu;
-Ayşenur Balcı
-Nihal Candan
-Ayşegül Doğan
-Gülşah Yılmaz
-Çiğdem Çelik
-Özden Cerrahoğlu

Peki bu isimlerden kim birinci olabilir? Nur Yerlita'ı koruduğu Adanalı Ayşenur Balcı birinci olabilir ama çok tartıştığı için izleyici onu antipatik görüyor. Ayşenur Balcı daha güçlü bir aday. Gülşah Yılmaz'da güçlü adaylardan biri...