İşte Benim Stilim All Star'da Yarı Final Heyecanı Başladı. TV8'in çok beğenilen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da artık son durak öncesi son eleme heyecanı yaşanıyor. Bu gece İşte Benim Stilim kızları finalist olanlar ve olmaya çalışanlar olarak ikiye ayrıldılar! Finalistler Roman Havasında ''Şakır Şakır'' Göbek Atarken, Eleme Potasındaki İsimler İkonları Canlandırdılar!

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta iki kişi elenecek olması yarışmanın heyecanını daha da artırdı. Zira bu gün elenen iki isim final göremeyecek ve hayallerine bir adım kala veda edecekler.

İşte Benim Stilim All Star podyumuna ilk önce Sima Şerafettinova çıktı. Sima'nın tarzını önce Gülşah, sonra Çiğdem, ardından Ayşegül ve Özden ağır şekilde eleştirdi! ‪Sima Şerafettinova‬ bilindiği gibi eleştirileremduyarsı kalan bir isim değil. Sima canlandırdığı ikon beğenilmeyince, kim eleştiri yaptıysa hepsiyle tek tek tartışmaya girdi! Tartışma bitmeynce duruma Öykü Serter el attı. Peki Sima'nın ikonu kimdi, neden eleştirildi?

Sima Şerafettinova Jeniffer Lopez'i canlandırdı ama çok ağır eleştiriler aldı. 



Sima Şerafettinova'nın ardından Çiğdem Çelik‬ Kobra Murat ile birlikte podyuma çıktı. Podyumun en seksi kızı Çiğdem ile birlikte ne göbek eksik oldu, ne de gırgır şamata! Çiğdem podyuma çıkınca önce Nurella oynamaya başladı, ardından yetmedi Ivana Sert de Roman Havasına katıldı! Bol oynamalı Çiğdem Çelik performansı puanlara da yansıdı ve Çiğdem Çelik moral kazandı.

Çiğdem Çelik

Gülşah Yılmaz podyuma muhteşem bir kostümle çıktı. Jüri karşısına Roman Gelini kostümüyle çıkan Gülşah Yılmaz tüm jüri üyelerinden 10'ar puan alarak muhteşem bir performans sergiledi. Gülşah Yılmaz 10 bin liralık ödülün de sahibi olmuş oldu. 

Gülşah Yılmaz

Ayşenur Balcı'dan Muhteşem Performans... Yıldız kız konseptiyle podyuma çıkan Ayşenur Balcı bu gece tamamen farklıydı. Kimse gözlerine inanamadı. Hatta Sosyal Medyada bazı izleyiciler yeni bir yarışmacı mı katıldı yarışmaya diye sordular. Ayşenur Balcı jürinin övgüzünde alınca ağzı kulaklarına vardı. 

Ayşenur Balcı

Ve Nihal Candan... Nihal Candan Athena'nın yıldızı Gökhan'ı canlandırdı. Gökhan'ı bütün arkadaşları çok beğenirken sadece Sima eleştirdi. Gökahn şovuyla sahneye çıkan Nihal Candan seyircileri de coşturdu. Nihal Candan sosyal medyadan da destek aldı. Nurella Nihal Candan'ı büyük coşkuyla karşıladı ve "kız Nihal bu ne hal" diye takılırken "sen benim kınalı yapıncağımsın" diye konuştu. İvana Sert'de "Gökhan sana küstüm" dedi. Tüm jüri üyeleri inşallah finale kalırsın dediler. Nihal Candan finalde gibi...

Nihal Candan

EZGİ ÜNAL BİLDİĞİNİZ GİBİ

İşte Benim Stilim All Star'ın güzel kızlarından Ezgi Ünal yarı finalde de yaptı yapacağını. Ayşegül Doğan'ın hışmına uğrayan Ezgi Ünal  sakinliğini zor korudu.

Ezgi Ünal

TV8'de izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim All Star yarı final eleme gecesinde kim elendi sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim All Star'da finale bir adım kala 2 kişi daha elendi. Elenen isimler bu hafta Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal oldu. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için kalan 6 isim de böylece belirlenmiş oldu.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ KİMLER?

İşte Benim Stilim All Star'daki son elemeyle yarışmanın birincisi olma yolunda kalan 6 isim de ortaya çıktı. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için yarışacak isimler şunlar oldu;
-Ayşenur Balcı
-Nihal Candan
-Ayşegül Doğan
-Gülşah Yılmaz
-Çiğdem Çelik
-Özden Cerrahoğlu