TV8 ekranlarında dört sezondur yayınlanan ve hafta içi ekranlarda her gün yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi olan yarışma olan İşte Benim Stilimyeni formatı ile başladığiyeni sezonda büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz 3 sezonda yarışan ve tüm zamanların en iyi yarışmacılarından oluşan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümleriyle hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 15.30'da, Perşembe ve Cuma günleri ise saat 20.00'de TV8'de yayınlanıyor. Tv8 ekranlarının sevilen ve izlenen yarışması İşte Benim Stilim finalinden hemen sonra eski yarışmacılar ile iz bırakan yarışmacılar İşte Benim Stilim All Star'da.

Jüri üyeliğini Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erezin’in yaptığı ve sunumunu Öykü Serter’in yaptığı İşte Benim Stilim All Star yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı.

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları

Son günlerin en çok konuşula konularından birisi de kısa bir süre sonra bitecek olan ve final yapacak olan İşte Benim Stilim yarışması yeni sezona bomba gibi bir formatla ve yarışmacılar ile geri gelecek.Sosyal medyada ve internette en çok konuşulan konulardan diğeri ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kimler olacağı.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kesin ve net bir şekilde kimler olacağı henüz belli olmasa da edinilen bilgilere göre muhtemel isimler bildirildi. Yarışmanın izleyenlerinden gelen yorumlara göre zaten İşte Benim Stilim All Star'a katılmasını istedikleri isimler zaten belli. Bu Tarz Benim olarak yayınlanan ilk sezondan bu yana gelmiş geçmiş en iddialı yarışmacıları podyumda olması bekleniyor.

İşte Benim Stilim All Star Emel Özkızıltaş

Boşanmış bir anne babanın kızı olan Emel Özkızıltaş, asıl mesleği olan kabin memurluğundan ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim'e katılmıştı. Bütün parasını yarışmada giyeceği kıyafetlere harcadığı için ev kirasını ödeyemeyecek halde geldiğini söyleyen Emel'in gözyaşları uzun süre konuşulmuştu. Gelin görün ki, Emel yarışmayı birinci olarak tamamladı ve şimdi ikinci kez podyumda...

İşte Benim Stilim All Star Aysegül Doğan

İşte Benim Stilim'in en tartışmacı kişiliği Ayşegül Doğan, All Star ile ekranlarda. Tarzından çok polemikleri ve sert çıkışları ile hatırlanan Doğan, 'bu kez birinci olacağım' diyecek kadar da iddialı.

İşte Benim Stilim All Star Özden Cerrahoğlu

1991 doğumlu Özden Cerrahoğlu, moda öğrencisi... En büyük hayali kazanacağı ödülle de butik açmak olan Cerrahoğlu'nun bu hayali maalesef gerçek olamamıştı.

İşte Benim Stilim All Star Aysenur Balci

Yarışmanın ilk sezonunda izleyici karşısına çıkan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu. Balcı, yarıştığı dönemde giydiği kıyafetler kadar dahil olduğu polemiklerle de adından söz ettirdi. Birincilik iddiası ile podyuma çıkan Ayşenur, beklemediği bir anda jürinin 'gitsin' oyu ile yarışmadan elendi.

İşte Benim Stilim All Star Gizem Güler

Yarıştığı süre boyunca neredeyse her gün 'rüküş' ilan edilen Gizem, bir kez daha podyumda. Medcezir dizisinde de rol alan 26 yaşındaki Gizem, oldukça iddialı.

İşte Benim Stilim All Star Tuğçe Ergişi

Yarışmanın en fazla 'ağlayan' isimlerinden olan Tuğçe Ergişi, ekrana All Star ile geri döndü.

İşte Benim Stilim All Star Aycan-Nurcan Şencan

İlk sezonun birincisi Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, yeniden jüri karşısına çıkıyor. Yarışmadan sonra kısa bir ekran deneyimi daha yaşayan ikizler, ikinci kez şampiyonluğu göğüsleyebilip göğüşleyemeyecekleri merak ediliyor.

İşte Benim Stilim All Star Marina Surina

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Maria, yarışmanın ikinci sezonunda ter dökmüştü. Dekolte konusunda yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çeken Maria, yarışmacı arkadaşlarının sert tepkisiyle karşılaşmıştı.

İşte Benim Stilim All Star Ezgi Baylar

İlk sezonun şüphesiz en favori isimlerden biriydi Ezgi Baylar... Evli ve bir çocuk annesi olan yarışmacı 'kayınvalidemin dolabından aldım' dedi 18 bin dolarlık çantası ile uzun süre konuşuldu. Nerdeyse yarıştığı her haftayı birincilikle tamamlayan Baylar, en büyük şoku finalde yaşadı ve ikinci oldu.
İşte Benim Stilim All Star Gülşah Yılmaz

İşte Benim Stilim'e damga vuran isimlerden biri Gülşah Yılmaz. 1983 doğumlu Yılmaz, 1.78 boyunda. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz, modayı meslek edinenlerden...

İşte Benim Stilim All Star Çiğdem Çelik

36 yaşındaki Çiğdem Çelik, ikinci kez İşte Benim stilim podyumunda yürüyecek olan isimlerden... Daha önce yaptığı karnaval dansı ile jüriye şaşkınlık yaşatan Çelik'in lakabı: Barbie

İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan

Nazlı Kayaaslan da All Star ile ikinci kez izleyici karşısına çıkacak. Özel hayatında yaşadığı sorunları anlatarak stüdyoda duygu selinin yaşanmasına neden olan yarışmacı, defalarca jürinin övgüsünü alan tarzı ile 'ben de varım' diyor...

İşte Benim Stilim All Star Ezgi Ünal

İşte Benim Stilim All Star'da yarışam 3 şampiyondan biri Ezgi Ünal. Yarıştığı dönemi biricilikle tamamlayan yarışmacı, ikinci kez jüri karşısında. Zorlu rakiplerine karşı mücedele edecek olan Ünal'ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.