Gizem Güler ilk bölümde 2500 liralık çantasıyla eleştirilerin odağındaydı. Gizem Gülerİşte Benim Stilim All Star yarışmasının ilk bölümünde podyuma derin dekoltesiyle geldi.

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının güzel yarışmacısı Gizem Güler kimdir? Gizem Güler nereli? İşte Benim Stilim All Star Gizem Güler kaç yaşında Gizem boyu ve kilosu kaç?

İşte Benim Stilim Gizem Güler Kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim all star 4. sezonun en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Gizem Güler yeni sezon’da yarışmada ne gibi bir yol izleyecek? Yarışmadan birincilik ile ayrılmak isteyen iddialı yarışmacı Gizem Güler hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

Gizem Güler, 12 eylül 1989 tarihinde Aydın, Nazilli’de doğmuştur. Muğla Üniversitesi Beden Egitimi Spor Yüksek Okulu mezunudur. 11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla hala ilgilenmektedir. Kuşadası’nda yaşamaktadır. Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı. 90-61-89 vücut ölçülerinde olan ve göz rengi kahverengi, boyu 1.70 ve kilosu ise 58 olan Gizem Güler, modellik yapmaktadır. Ayrıca Medcezir ve Kocamın Ailesi dizilerinde de rol almıştır. 2 sene pilates eğitmenliği yaptı. Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi. 2009 yılında Asuman Krause'nin sunuculuğu ile çekimleri Arjantin’de yapılan “Wipe Out” yarışmasına katıldı.

Gizem Güler, 2013 yılında Medcezir dizisinde canlandırdığı Sibel karakteri ile 3 dakikalık kısa bir rolü de olsa Çağatay Ulusoy ile bir sahnesi vardır. 2014 yılında “Kocamın Ailesi” dizisinde de rol almıştır. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı.

Gizem Güler kaç puan aldı:

Gizem Gülerİşte Benim Stilim All Star Yarışmasına derin bir dekolte ve kalçsına kadar uzanan yırtmacıyla çıktı.

İvana Sert, Gizem Güler'e 4 puan verdi.
Kemal Doğulu, 4 puan verdi.
Nur Yerlitaş, 4 puan verdi.