İşte Benim Stilim’in üçüncü sezonunda  en çok sevilen yarışmacıların başında gelen Şilan Makal adlı esmer güzelliği ve kusursuz fiziği ile göz kamaştırıyor. Şilan Makal yarışmaya İstanbul‘dan katılıyor. 21 yaşında olan genç güzel son sınıf tarih öğrencisidir ve okulunu bitirmesine sadece bir açık kalan dersi varmış.

Şilan’ın en büyük hayallerinden biri manken olmakdır ve ayrıca üniversiteyi bitirdikten sonra akademisyen olarak üniversite görev almakdır. Aynı zamanda ama ekranlarda olmak isteyen Şilan 1994 doğumludur. Kendisinden küçük iki kardeşi daha olan Şilan toplamda 3 kardeşmiş. İşte Benim Stilim’in 3.cü sezonunda boy gösteren güzel yarışmacının boyu 172 santimdir ve kilosu 56 kg dır. Beden ölçüleri ise 88-60-90 olduğu bilinmekde. Şilan isminin anlamı nedir diye düşünenler için bu bilgiyede ulaştık. Şilan ismi yaban gülü demekdir ve sıkca jüri üyesi Nur Yerlitaş tarafından kullanılmaktadır. 21 yaşında olan Şilan’ın galatasaray’a olan aşkı es geçilmemesi gerekmektedir. Koyu Cimbomlu olan Şilan’ın strese karşı alerjisi olmaktadır. Stres yaşadığı zamanlarda genç kızın cildi kabarığ kıp kırmızı olmaktadır.    

Şilan Makal özellikle İşte Benim Stilim yarışmasının 1.ci sezonuna damgasını vuran Nur Bozar’a olan benzerliği ile akıllarda kalmayı başardı. Benzerliğine yanı sıra aynı zamanda Nur Bozar ve Şilan Makal çok samimi arkadaş olduklarını açıkladılar.
Şilan Makal Kimdir? İşte Benim Stilim All Star Yarışmacısı