TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını buldu. İşte Benim Stilim'de Sinem Umaş ve Özden Cerrahoğlu eleme adayları oldu.

İşte Benim Stilim All Star'da haftanın gala gecesi saat 21.15'de TV8 ekranlarında izleyici ile buluştu. İşte Benim Stilim All Star olaylı bir haftanın ardından gala gecesine taşındı. 13 Kasım eleme gecesinde çizgi film konseptiyle sahneye çıkan yarışmacılar en yüksek puanı almak için büyük çaba harcadılar. Hafta içinde en düşük puanları alan 3 isim eleme adayı oldu. Bu isimler Sinem Umaş, İlbige Uzun ve Özden Cerrahoğlu olarak belirlendi. Gala gecesinde ilk oylamayı yarışmacılar yaptılar. Bu isimden Özden Cerrahoğlu'nu elemeden kurtardılar.

Bu hafta Sinem Umaş ve İlbige Uzun jürinin önüne elenmek için geliyorlar. Kim elendi sorusunun yanıtını jüri oylası verecek. Sonuçları bu haberde anında bulabileceksiniz.

Sinem Umaş, İlbilge uzun

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında geçen hafta Ezgi Baylar elenmişti. Ezgi Baylar iki hafta elenmek için diretmş ve sonunda muradına ermişti.

NUR YERLİTAŞ KENDİNİ TOKATLADI

Gala gecesinin gündüzünde yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışmasının son bölümünde Nur Yerlitaş kendini tokatladı. Ayşenur Balcı'nın elbisesini görün Nur Yerlitaş'a fenalıklar geldi. "Ayıp artık böyle gelmeyin" diyerek elbiseyi dikenlere seslendi. Nur Yerlitaş daha sonra kendisini tokatladı ve "Ben neredeyim ya. Senin paranı almışlar ve seni kandırmışlar" diye kızdı. "Ben senin yerinde olsam çuval giyerdim yinede bu kıyafetle gelmezdim" dedi.

Sinem Umaş mı, İlbilge Uzun mu elenecek?

Uğurkan Erez, İlbige Uzun elensin dedi. 
Nur Yerlitaş, İlbige Uzun elensin dedi.
Kemal Doğulu, Sinem elensin dedi.
İvana Sert, İlbige Uzun dedi.

İvana sonucu belirledi ve İlbige Uzun yarışmaya veda etti...

İBİLGE UZUN FOTOĞRAFLARI

..