TV8'in sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da 4 Aralık Cuma günü kim elendi? İşte Benim Stilim All Star da yarışmaya veda eden isim kim oldu. İşte merakla beklenen İşte Benim Stilim all Star eleneni. İşte Benim Stilim veda eden isim haberimizde...

İşte Benim Stilim All Star bir ay sonra final yapacak. Bu hafta İşte Benim Stilim All Starda iki kişi elendi. Bu hafta elenen iki isimde şok etti. Özellikle bir ismin elenmesi sosyal medyada olay oldu. Peki bu hafta İşte Benim Stilim All Starda kim elendi?

Bu hafta iki yarışmacı eleneceği için eleme potasına dört yarışmacı girdi. Bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar Aycan - Nurcan Şencan kardeşler, Emel Özkızıltaş, Gülay Hançer ve Özden Cerrahoğlu olmuştu. Ancak Gülay Hançer sürpriz bir şekilde yarışmacı arkadaşlarının oylarıyla elenmekten kurtuldu.

Bu arada eleme gecesinde Ezgi Ünal fırtınası esti. Hint dansıyla ve kıyafetiyle podyuma çıkan Ezgi Ünal tüm yarışmacılardan 10 puan aldı ve tüm sezonlarda 10 puan almayı başaran tek yarışmacı oldu.

10 BİN LİRALIK ÖDÜLÜ EN YÜKSEK PUANI ALAN EZGİ ÜNAL KAZANDI...

EZGİ ÜNAL FOTOĞRAFLARI
Özden Cerrahoğlu, Aycan-Nurcan Şencan Kardeşler ve Emel Özkızıltaş... Bu üç isimden ikisi elenecek. Elenecek isimlerden birinin Özden Cerrahoğlu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki diğer isim kim olacak? İşte sonuç:

İvana Sert >Özden Cerrahoğlu kalsın
Uğurkan Erez >Özden Cerrahoğlukalsın
Nur Yerlitaş >Özden Cerrahoğlukalsın
Kemal Doğulu >Özden Cerrahoğlukalsın

OY BİRLİĞİYLE ÖZDEN CERRAHOĞLU KALDI... İŞTE BENİM ALL STAR'DAN AYCANNURCAN ŞENCAN KARDEŞLER İLE EMEL ÖZKIZILTAŞ ELENDİ...

EMEL ÖZKIZILTAŞ FOTOĞRAFLARI

AYCAN NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER FOTOĞRAFLARI