TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim eleme gecesinde "gelin" konseptiyle sahneye çıkan yarışmacılar birbirinden güzel gelinliklerle göz kamaştırdılar. İşte Benim Stilim izleyicileri yorumlarında bu gece "Cerem, Sima ya da Didem" üçlüsünden birinin eleneceğini söylüyorlardı.

Aslında Cerem Güngüz eleme gecesinde çok iyi bir konseptle çıkmıştı. Konsept düğün olduğu için babası yerine bir aile dostuyla sahneye çıkan Cerem, Nur Yerlitaş'tan çok kötü şekilde eleştiri aldı. 

Cerem'in "babamın haberi var" demesine rağmen Nur kızgınlığını ısrarla ifade etti...

Nur Yerlitaş 3 puan verdi. Sinan Engin 4 puan verdi. İvana Sert 3 puan verdi Kemal Doğulu 4 puan verdi Uğurkan Erez 4 puan verdi. Cerem Güngüz toplamda 18 puan aldı ve en az puan alan yarışmacı olarak jürinin karşısına çıktı.

Yarışmacılar ise en çok Didem Ezgi Akın ismini verdiler. Cerem Güngüz ve Didem Ezgi Akın elenmek üzere jürinin karşısına geçti. Didem Ezgi Akın Sima'nın kulis yaparak kendisini yazdırdığını söyledi.

Sinan Engin > Didem Ezgi Akın
Kemal Doğulu > Cerem Güngüz
Uğurkan Erez > Didem Ezgi Akın
İvana Sert > Cerem Güngüz
Nur Yerlitaş > Cerem Güngüz

Cerem Güngüz İşte Benim Stilimden elenen yarışmacı oldu... Böylece Cerem Güngüz şte Benim Stilime ve hayallerine veda etti...

CEREM GÜMGÜZ FOTOĞRAFLARI