İşte Benim Stilim Ceren Gündüz  3. sezon yarışmacısıdır. 25 yaşında olan ceren yarışamaya İstanbuldan katılmaktadır. Daha öncde moda işinde bve mankenlik yapan Ceren Gündüz İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olmak ve hayallerine bir adım daha yaklaşmak istemektedir.
İŞTE BENİM STİLİM 3. SEZON YARIŞMACILARI

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler oldu ? 3.sezon yarışmacıları Yorum Yap Yazdır Facebook'ta Paylaş 04 Nisan 2015 Cumartesi 19:39 İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler oldu ? 3.sezon yarışmacıları Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan ve 3 Nisan Cuma günü 2.sezon finali ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim’in yeni sezon yarışmacıları dün akşam tanıtıldı.

Emel Özkızıltaş’ın şampiyonluğu ile sonuçlanan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler oldu ? işte detaylar.. 0 0 0 Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan ve 3 Nisan Cuma günü 2.sezon finali ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim’in yeni sezon yarışmacıları dün akşam tanıtıldı. Emel Özkızıltaş’ın şampiyonluğu ile sonuçlanan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler oldu ?

işte detaylar.. Jüri üyeliğini Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş’ın yaptığı her bölümüyle ekranlarda reyting rekorları kıran İşte Benim Stilim’de dün akşam bu sezonun birincisi ve yeni sezon yarışmacıları belli oldu. Birbirinden güzel yarışmacılarla yarışmaya devam edecek.