İşte Benim Stilim All Star'da finale adım adım yaklaşılırken Çiğdem Çelik ve Sinem Umaş arasında yarışmada kalma mücdelesi yaşandı. Yarışmacıların Yeşilçam konseptiyle sahneye çıktığı gecede Çiğdem ve Sinem'den biri yarışmaya veda etti.

Geçtiğimiz haftalardaki performanslara ve jürinin bu iki yarışmacıya bakış açıcına baktığımızda Çiğdem Çelik'in şansı daha az görünüyordu. Geçtiğimiz hafta da enme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sinem bir kaç hafta daha yarışmada kalacak gibi görünüyordu ama yine de her şey son performanslara bağlıydı.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı İşte Benim Stilim All Star'ın 17 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşanmıştı. Bu bölümde Çiğdem Çelik ile Nur Yerlitaş arasında adete kavga çıkmış, Nurella Çiğdem'i azarlamıştı. Bu durum gözönüne alınarak Nurella'nın Çiğdem Çelik'in adını yazacağı yorumları yapıldı.

Bu arada Tv8 de yayınlanan İşte Benim Stilim All Star moda programının yarışmacıları arasında gerginlik tam gaz devam ediyor.Şimdide Sinem'in 12 yıl önce katıldığı yarışmayla ve o zamnki haliyle dalga geçtiler.

Sinem'in 12 yıl önceki haliyle dalga geçen Nihal ve Ayşegül Sinem'in üzerine çok gittiler.Öykü Serter ne kadar uyarmaya çalışsa da yarışmacıları durduramadılar.Sinem'in fotoğrafına gülen Nihal'e Kemal Doğulu Nihal'in eski halini yayınlayınca olanlar oldu.

Bu kadar açıklamadan sonra İşte Benim Stilim All Star'da 20 Kasım Gecesi kim elendi?

Sinem Umaş - Çiğdem Çelik

Uğurkan Erez, Sinem elensin dedi

Nur Yerlitaş, Sinem elensin dedi.

Kemal Doğulu, Sinem elensin dedi.

İvana Sert, Sinem elensin dedi

Sinem Umaş İşte Benim Stilim All Star yarışmasına veda etti...

ÇİĞDEM ÇELİK FOTOĞRAFLARI

SİNEM UMAŞ FOTOĞRAFLARI