Yeni yayın dönemine iki hafta önce start veren ve yine izlenme rekorları kırmaya başlayan İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında ilk sırada Aycan ve Nurcan Şencan yer aldı. İkizler Aycan ve Nurcan birinci sezonun birincileriydi. 3 sezonluk yarışmada stil ve tarz olarak hak ederek birinci olan ikizle bu sezonda da çok iddialı olduklarını ortaya koydular.. 

Peki Aycan ve Nurcan Şencan aslen nereli ve kimdir? 

27 yaşında olan Aycan ve Nurcan Şencan İsveç doğumlu. Aycan ve Nurcan, 3 yabancı dili ana dilleri gibi konuşuyorlar. Anne babalarından Türkçeyi öğrenen ikizler, diksiyon sorunu yaşıyorlar.

Bu Tarz Benim'de tarzları kadar karakterleri ile de öne çıkan ikizler Aycan ve Nurcan birinci olarak 100 bin liralık büyük ödülü almışlardı. 

Aycan ve Nurcan Şencan Kardeşler yarışmayı terk edcekler mi?

Bir kaç gündür sosyal medyada dillendirilen ve Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerin yarışmayı terk edeceklerine dair iddialar doğru mu? Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerin yani ikizlerin İşte Benim Stilim All Star yarışmasını terk edecekleri iddiaları doğrulanmadı. Aksine bu haftaya ikizler fırtına gibi girdi ve jürinin övgüsünü almayı başardı.

Aycan ve Nurcan Şencan Kardeşler

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER?

İşte Benim Stilim All Star 'da 3 sezonun en iddialı isimleri biraraya geldi. All Star yarışmasının formatında da bazı küçük değişiklikler oldu. Kıyafetleri ve tarzları ile yarışacak olan isimler kötü giyindiklerinde 'üzgün surat' sembolü alacaklar. Bu sembolü alan isimler gala gecesinde eleme adayı olacaklar. İşte Benim Stilim yarışmacıları all starda değişen kurallarla her hafta büyük bir para ödülü kazanma şansı da buldu. Haftanın birincisi olan kişi 10 bin lira alacak. 

Peki All Star yarışmacıları kimler? İşte Benim Stilim yarışmasında son 3 sezonun en iddialı isimlerinin yanı sıra 'en şirret' tipleri yer alıyor. İşte Benim Stilim All Star yarışmasına kimler katıldı işte tam liste;

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları Aycan - Nurcan Şencan , Özden Cerrahoğlu , Emel Özkızıltaş , Ayşegül Doğan , Çiğdem Çelik , Ezgi Baylar , Tuğçe Ergişi , Maria Surina , Gizem Güler , Nihal Candan , Gülşah Yılmaz , Ayşenur Balcı , Ezgi Ünal ve Nazlı Kayaaslan oldu.