İşte Benim Stilimde tartışmalar birinci ve ikinci sezonu neredeyse ikiye katladı. Jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve İvana Sert her fırsatta eski yarışmacıları özlediklerini söylüyorlar. Peki geçen haftaa İŞte Benim Stilime kim veda ett? Bu hafta yarışmacıları kimler bekliyor?

İşte Benim Stilimde geçen hafta elenmek üzere jürinin karşısına çıkan Tümay Tali ve Elçin Kayadibi jüriden çok ağır ve aşağılayıcı eleştiriler aldılar. Kemal Doğulu Tümay Tali'ye "eğer elenmez de burada kalırsan sana zırnık yorum yok. Benim için bir daha asla tarz olmayacaksın" dedi. 

Bu sözler karşısında ne diyeceğini bilemeyen ve şaşkınlığını gizleyemeyen Tümay Tali gözyaşlarını zor tuttu. Arkadaşları tarafından da hedef tahtasına oturtulan Tümay Tali'yi bu hafta zor günler bekliyor. 

Ancak Tümay'ın hedefte olması ve tüm yarışmacıların Tümay'ı hedef alıyor olması Sima'yı tahatlatmayacak. Zira her ne kadar bu hafta oklar Tümay'a çevrilse de asıl hedefte olan kişi Sima.. Mihriban Akgül'de bu hafta eleştirilerin odağındaki isimlerden biri olacak.

Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmacılarını zor günler bekliyor. İşte Benim Stilmle ilgili tüm gelişmeleri sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.