Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmasından kim gitti merak ediliyor. Haftanın finalinde hangi konsept vardı, Geçen hafta yarışmadan kim elenmişti? Soruların cevaplarını haerimizde sizler için derliyoruz. İşte benim stilim kim elendi sorusu bu akıam yanıt bulur bulmaz haberimizde olacaktır...

İşte Benim Stilim yarışma programı her hafta olduğu gibi bu hafta yine Pazar günü final yaptı. Haftanın finalinde yapılan oylamalar sonucu programa bir yarışmacı veda etti. Hafta içi hergün verilen konsepte uygun olarak giyinen yarışmacı kızlar jüri tarafından değerlendiriliyor. Jürinin verdiği puanlar hafta sonu toplanıp en düşük puanı alan yarışmacı ile Pazar günü haftanın finalinde vedalaşılıyor.

İŞTE BENİM STİLİM'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?
İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde ilk olarak haftanın birincisi belirlendi. Jüriden en fazla puanı alan yarışmacının birinci olarak 10 bin liralık para ödülüne sahip olduğu programda geçtiğimiz hafta Deniz Serkanova ödülün sahibi olmuştu. Bu hafta en yüksek puanı alarak birinciliği hak eden ve 10 bin liralık ödülün sahibi olan yarışmacı ise Merve Sevin oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde jüriden en düşük puanı alan yarışmacılar da elenme adayı oldu. Bir ismin eleme adayı olmaktan arkadaşları tarafından kurtarıldığı İşte Benim Stilim Haftanın Finali programında, geri kalan yarışmacılarsa jüri karşısına çıktı. Bunun ardından da en az puanı alarak elenmek yarışmacıların gergin anları başladı. Potanın en düşük puanını alan yarışmacıları Duygu Çevik, Aylin - Selin Ençok ve Dilara Taşkın podyumdakini yerini aldı. Arkadaşları tarafından kurtarılan Dilara Taşkın, 1 hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. Elenmek için jüri karşısına çıkan yarışmacılardan programa ve hayallerine veda eden isim ise Duygu Çevik oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

DENİZ SERKANOVA BİRİNCİ İşte Benim Stilim yarışmacıları kına gecesi konseptiyle izleyenlerin karşısına çıktı. 'Kim elendi' sorusunun yanıt bulduğu İşte Benim Stilim'de jürinin kararıyla en çok tarz ve puanları alan yarışmacı Deniz Serkanova haftanın birincisi oldu ve 10 bin lirayı kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

üriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan 3 yarışmacı ise jüri karşısına çıktı. En az puanı alarak elenmek üzere podyumdaki yerini alan Esin Çelik, Aylin-Selin Erkoç ve Duygu Çevik'in gergin dakikaları başladı. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu yarışmanın ikizleri Aylin-Selin Erkoç elenmekten kurtulurken, Duygu Çevik ile Esin Çelik jüri karşısına çıktı. Jüri arasında yapılan oylama sonucu 2 isim Duygu Çevik'in gitmesi için oy kullanırken, 3 isim de Esin Çelik'in gitmesini istedi. Oy çoğunluğu sonucu yarışmaya veda eden isim Esin Çelik oldu.