İşte Benim Stilim'e fırtına gibi geri dönen jüri üyesi Nur Yerlitaş, Dilara Yaşar'ı, Hollywood starı Selena Gomez'e benzetince olanlar oldu. Öykü Serter ise Hollywood'un asıl starının Banu Alkan olduğunu söyleyerek itiraz etti ve Banu Alkan'ın ilk galanın konuğu olacağını söyledi. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Dilara Rabia Yaşar kimdir?

İstanbul'da 1993 yılında dünyaya gelen güzel yarışmacı Dilara Yaşar 23 yaşında ve İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. İstanbul'un güzel semtlerinden Bahçelievler'de oturan güzel yarışmacı eğitimine halen İstanbul Üniversite Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla devam ediyor. Dilara Rabia Yaşar kendisinin doğallığa önem verdiğini söylüyor ve günlük hayatında makyaj yapmaktan hoşlanmadığını dile getiriyor.

İşte Benim Stilim Dilara Yaşar

Vücudunda en çok yüzünü beğendiğini söyleyen Dilara bacak boyunun kısa olmasından şikayetçi. Kedisi ile zaman geçirmeye bayılan Dilara modaya da oldukça düşkün. Kendi değimiyle kafasına göre giyinmeyi seven Dilara dikkat çekmeyi de sevdiğini söylüyor.