Uğurkan Erez, Ivana Sert, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim Ünlüler, tüm heyecanıyla devam ediyor. Şarkıcısından, DJ'ine mankeninden stilistine kadar sanat dünyasının stil sahibi ünlülerini bir araya toplayan İşte Benim Stilim Ünlüler formatında tartışmaların yanı sıra ilginç anlar da eksik olmuyor. Hafta içi her gün öğleden sonra izleyici karşısına çıkan İşte Benim Stilim haftanın açılışını duygusal yaptı. Yarışmaya Yasemin Öztürk'ün gözyaşları damga vurdu.

İşte Benim Stilim yarışmacılarını zaman zaman yerden yere vuran Neslihan Yargıcı, Yasemin Öztürk'ün bütünleşmiş bir duruşu olduğunu söyledi ve kazağını çok beğendiğini söyledi. Bunun üzerine Yasemin Öztürk, kazağını annesinin ördüğünü ifade etti. Neslihan Yargıcı ile İvana Sert aynı kazaktan istedi. İkilinin bu isteği Yasemin Öztürk'ü gözyaşlarına boğdu. Annesini 4 sene kaybettiğini söyleyen Yasemin Öztürk, konuşmakta güçlük çekerken jüri yarışmacıya destek oldu. Yasemin Öztürk kendini toparladıktan sonra annesinin o gün doğum günü olduğunu ve kazağı ilk defa giydiğini belirtti.

YASEMİN ÖZTÜRK KİMDİR?

1974'te doğan Yasemin Öztürk, Türk sinema ve TV dizisi oyuncusudur. bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gördükten sonra pek çok TV programında sunuculuk yaptı. 1999 yılından itibaren çeşitli TV dizilerinde rol alan Yasemin Öztürk, ilk olarak 2002 yılında TRT'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinin başrol oyuncularından biri olarak görev aldı. Son olarak 2012 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı TV Dizisi'nde Psikolog Funda rolünü canlandırdı.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLERE VEDA EDEN İLK İSİM

İşte Benim Stilim Ünlüler'in ilk elemesi 8 Ocak gecesi yapıldı. Hande Yener ve Serdar Ortaç'ın konuk olacağı İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde yarışmacılar, Dans ve 80'ler konsepti ile hünerlerini sergiledi. Üzgün surat rozeti alan yarışmacıların yarışmada tutunmak için mücadele ettiği gecede Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin jüri karşısına çıktı . Kostüm ve dans performansıyla jüriden gecenin en yüksek puanını alan Berna Öztürk 10 bin liralık haftalık ödülün sahibi oldu. Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez; Esra Sönmezer derken, Neslihan Yargıcı ve Hande Yener; Yeşim Erçetin için gitmesi yönünde oy kullandı. Böylelikle Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim Ünlüler'e veda eden ilk isim oldu.