TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim Didem Ezgi Akın kimdir? Didem Ezgi Akın hayatı ve biyografisi yayınlandı! Peki Didem Ezgi Akın kimdir ve neler yapmıştır. Merakla beklenen Didem Ezgi Akın yaşı boyu ve biyografisi. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Didem Ezgi Akın kimdir? Didem Ezgi Akın ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde. İşte Benim Stilim 3. Sezon bölümleri ile ekrandaki yerini aldı.   Ekrana bomba gibi bir dönüş yapan İşte Benim Stilim de en dikkat çekici yönü yarışmacılar oluşturmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Didem Ezgi Akın ise en genç isim olarak dikkat çekiyor. 19 yaşındaki güzel, Çocuk Gelişimi ve Psikoloji bölümünde okuyor. En büyük hayalinin pedagog olmak istediğini ifade eden esmer güzeli moda ile ilgisini geç kalmış bir aşk olarak değerlendiriyor.   Zira, çocukluğunda erkek olmak istediğini ve hiçbir zaman da kızların kıyafetlerine ilgi duymadığını itiraf ediyor. 

DİDEM AKIN FOTOĞRAFLARI

Televizyon ekranında yer almanın ise her zaman hayali olduğunu belirterek dizi film ya da sunuculuk yapmak istiyor. Ayrıca, maskülen tarza ilgisinin de geçmişinden kaynaklandığını belirterek en çok tercih ettiği rengin pembe olduğunu söylüyor. Büyük ödülü kazanması halinde ise eğitim masrafları için değerlendireceğini belirtiyor.   Didem Ezgi Akın Özel fotoğrafları! TV8’in sevilen yarışması İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Didem Ezgi Akın kimdir? Didem Ezgi ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde…    En sevdiği rengin pembe olduğunu ifade eden Didem Ezgi Akın, 19 yaşında bulunuyor. Malatyalı yarışmacı çocuk gelişimi ve psikoloji bölümü öğrencisi olduğunu belirterek yarışma için ara verdiğini söyledi. Çocukları çok sevdiği için pedagog olmak istediğini ifade eden yarışmacı aynı zamanda da İtalya’da moda okumak istediğini sözlerine ekledi.   Zira, modanın çocukluğundan beri en büyük tutkusu olduğunu ve bu alanda kendisini eğitim alarak yetiştirmek istediğini söyledi. İşte Benim Stilime katılma nedenini ise moda da gerçekten ne yapabilirim sorusuna yanıt bulmak olduğunu da söyledi. Ayrıca, çocukken erkek kılığına girdiğini de halen en çok maskülen tarzı tercih ettiğini de ifade etti. 

Son olarak hayalinin sunuculuk yapmak olduğunu söyledi. İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı Didem Ezgi Akın'ın şarkı söylediğini duyan jüri, Akın'a şarkı söylettirdiklerine pişman oldu. Show TV'de Ivana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun jüriliğini yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasında yeni yarışmacı Didem Ezgi Akın sesiyle damgasını vurmak istedi ama olmadı.   Kemal Doğlu'nun, 'Şarkı söylüyormuşsun duyduğum kadarıyla' sözü üzerine yarışmacı 'Bu Nurellama gelsin' diyerek bir şarkı söyledi. Şarkının ardından Kemal Doğulu, 'Söyleyemiyormuşsun' dedi. Nur Yerlitaş da, 'Çok baygın bir sesin var' yorumunda bulundu. Yarışmacı da, 'Zaten sesimin güzel olduğunu iddia etmiyorum ama şarkı söylemeyi seviyorum' karşılığını verdi.   İşte Benim Stilim yarışmasının 3. sezon yeni yarışmacılarından Didem Ezgi Akın tanıtım sayfasına hoşgeldiniz. Yarışmacı ile ilgili detayları burada sizlere aktaracağız. Didem Ezgi Akın kaç yaşında, nereli, 

İşte Benim Stilim Didem Ezgi Akın ile ilgili detaylar sizlerle. 19 yaşında. Çocuk gelişimi okuyor. tarzına ve stiline güveniyor. Tarzını herkesten farklı buluyor. 100 binlirayı almaya geldim diyor.