Milyonlar tarafından büyük bir beğeniyle izlenen ve herkesin severek izlediği bir moda programı olan İşte Benim Stilim'de yine eleme heyecanı yaşanıyor.
Her hafta birbirinden güzel ve şık kadınların yarıştığı İşte Benim Stilim'de bu haftanın eleme konsepti belli oldu. Bu haftanın eleme gecesinde yarışmacılar kostüm partisine uygun olarak gelecek. Kostüm partisine uygun bir şekilde giyinecek olan yarışmacılar kıyasıya mücadele edecekler. Fakat bu hafta yarışmacılardan biri hayallerine veda etmek zorunda kalacak. Hayallerine veda eden yarışmacı hem Türkiye'nin en tarz kadını olmaktan hem de yüz bin liralık büyük ödülü almaktan vazgeçecek. Bu hafta en az yıldızı alan ise elenmeye aday yarışmacı olacak. Jüri tarafından en az yıldızı alan kişiyle birlikte yarışmacıların ismini söyleyen bir adayda elemeye çıkarılacak. Elemeye çıkarılan adaylar ise jüri tarafından oylanacak. En çok oyu alan isim yarışmaya veda edecek. 

Geçen hafta İşte Benim Stilime iki yarışmacı daha dahil olmuş ve yarışma daha da renklenmişti.

Bu hafta en iyi isimlerin konuk olacağı İşte Benim Stilim'de çok renkli dakikalar yaşanacak. İşte Benim Stilim eleme gecesi Cuma akşamı Tv8 ekranlarında sizlerle birlikte olacak. Sakın kaçırmayın!