İşte benim Stilimde bu gece eleme heyecanı yaşanacak. TV8'in rayting rekorları kıran yarışma programı  İşte benim Stilim tartışmaları ve konuk jüri üyeleriyle izleyicilere eğlenceli dakikalar geçirtecek.

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le İşte Benim Stilim’e bu hafta Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu konuk jüri olarak katılıyor. Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu, haftanın konseptine uygun giyinmeye çalışan yarışmacılara yorumlar yaparken, Reyhan Karaca, Emir ve Gülçin Ergül seslendireceği şarkılar ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. İvana Sert sergileyeceği Stick Pop Dans ile geceye renk katacak.

İşte Benim Stilim’de geçen hafta eleme gecesinde konsept “Gelin olmuş gidiyorsun” ve konuk jüri ise Sinan Engin olmuştu. İşte Benim Stilim’de jürinin karşısına oylama için çıkan iki isim Cerem Gündüz ve Didem Ezgi Akın oldu. İşte Benim Stilim jürileri tarafından yapılan oylama sonucu Cerem Gündüz yarışmaya veda etmişti.

İşte Benim Stilim’ de bu haftanın konuk jürileri;Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu! Ayrıca Gecenin Performans Konukları;Reyhan Karaca, Emir ve Gülçin Ergül.

İşte Benim Stilim eleme gecesinde yarışmacıların sergileyecekleri performansı ve kaç puan aldıklarını dakika dakika Haber46'dan takip edebilirsiniz...