Acun Ilıcalı farkıyla reytingleri alt üst eden İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 heyecanı 1 Ocak 2016 Cuma gecesi TV8’de başlıyor. İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 yarışmacılarından güzeller güzeli Esra Sönmezer kimdir? İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 yarışmacısı Esra Sönmezer’in yaşı, mesleği, biyografisi, Facebook, Twitter ve Instagram adresi ve çok özel fotoğraflaeı haberimizde.

ESRA SÖNMEZER KİMDİR?

İşte Benim Stilim 2016 yarışmacısıEsra Sönmezer1985 İstanbul doğumlu.Esra Sönmezer,Arnavut kökenli büyük bir ailenin tek çocuğu. İşte Benim Stilim yarışmacısıEsra Sönmezer2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçilmişti. Sönmezer, aynı yıl, ülkemizde gerçekleşen Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya 4. sü oldu.

Yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyen ve sahneye atanEsra Sönmezer büyük bir skandala imza atmıştı. 1.78 boyunda, 66 kilo olan Esra Sönmezer Balık burcu. Esra Sönmezer İstanbul'da yaşıyor.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan İşte BenimStilim yarışmacısıEsra SönmezerTv programcısı ve Oyuncu. 2008 yılından itibaren birçok tiyatro oyunları, sinema filmleri, dizi filmler, reklamlar ve çeşitli tv programları yaptı. Çocuksu bir ruha sahip olan Esra ''Ne kadar büyüsemde içimdeki minik çocuk ölmeyecek ve bunu da kıyafetlerime hep yansıtacağım'' diyor..