Şilan Makal Kimdir? İşte Benim Stilim finalisti Şilan Makal Kimdir? (İşte Benim Stilim Büyük Final) Büyük Final Gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim kim olacak? Büyük Final Gecesinde; birinci olmak için mücadele eden yarışmacılar, kendi seçtikleri kıyafetler ile geceye katılacak, jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyası yarışacaklar. İşte Benim Stilim Büyük Final Gecesi finalistlerinden Şilan Makal kimdir? 

İŞTE BENİM STİLİM'İ KİM KAZANIR?

İşte Benim Stilim büyük finalinde favori isimler kimler? Bugüne kadar ki yaklaşımlarına bakıldığında Ezgi Ünal ismi öne çıkıyor. Gülşah Yılmaz ve güzelliği ile ünlenen Şilan Makal da birinciliğin en yakın isimleri olarak görülüyor.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ SMS SONUÇLARIYLA ÇIKACAK

TV8 kanalı İşte Benim Stilim birincisini belirlemek için pazartesi günü SMS oylaması başlatmıştı. 5 yarışmacı arasında SMS oylaması sonuçlarına göre en çok oyu alan isim İşte Benim Stilim 'in bu sezonki birincisi olacak. 

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİNE KALAN ADAYLAR KİMLER?

İşte Benim Stilim 'de 5 yarışmacı içinde birinciliğe doğru giden yolda şansı en yüksek isim hangisi? Ezgi Ünal , Gülşah Yılmaz , Şilan Makal , Zeynep Karaca ve Çağla Çetinöz kimdir asıl meslekleri nedir?