Gözde Bozacı İşte Benim Stilim yarışmasına 27 ocak 14. bölümde konuk aday yarışmacı olarak katılmış ve juriden yıldız almış bir yarışmacıdır. Gözde, 25 yaşında olup Bursa’da yaşamaktadır. Ailesiyle birlikte ayakkabı imalatı yapan Gözde ayakkabı tasarımı konusunda da başarılı.

Gözde Bozacı Kimdir? Tv8 ekranlarında İşte Benim Stili 2. Sezonu bittikten sonra hiç ara vermeden 3. Sezona başladı. İşte Benim Stilim Gözde Bozacı kimdir, kaç yaşında, nereli sorularının cevaplarını İşte Benim Stilim izleyicileri merak ediyor.

İşte Benim Stilim Gözde Bozacı hakkında vikipedi bilgilerini sizlere aktarıyoruz. Kıyafetleri ile tarz, stil kadın ünvanını kazanmak isteyen Gözde Boyacı kimdir, boyu, kilosu, saç rengi merak edilenleri sizlere aktarmaya çalışacağız. İşte Benim Stilim Gözde Bozacı’ya ait sosyal medya hesapları şöyle;

Gözde Bozacı Twitter: twitter.com/gzdbzc
Gözde Bozacı İnstagram:  instagram.com/gozdebozaci
Gözde Bozacı Kimdir?

1990 yılında doğan Gözde Boyacı ilk defa ekranlara İşte Benim Stilim 14. bölümünde karşımıza çıkmıştı. Jüri tarafından tarzı beğenilen Gözde Bozacı 3. sezon yarışmacısı oldu. Bursa oturan ve aslen Bursa’lı olan Gözde Boyacı ailesiyle beraber  bir ayakkabıcı imalethanesi işletiyor. Kendine güvenen tavrıyla dikkat çeken Gözde Boyacı yarışmada da oldukça iddali. Gözde Boyacı 1,74 cm boyundadır. Saçları ise siyahtir.

İŞTE BENİM STİLİM GÖZDE BOYACI FOTOĞRAFLARI