İşte Benim Stilim canlı izle, İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi, İşte Benim Stilim eleme gecesi canlı izle, TV8 canlı izle gibi linklere ulaşmak için TV8 anasayfasında gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Ekranların  en çok izlenen yarışma programı İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi? İşte detaylar..  

Jüri üyeliğini Uğurkan Erez, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur yerlitaş’ın yaptığı sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği İşte Benim Stilim’de heyecan devam ediyor. 5 Haziran Cuma akşamı bir kişi daha yarışmaya veda edecek. Son olarak İşte Benim Stilim’de diskalifiye olan Sima şerafettinova’nın diskafiliye şokunun ardından İşte Benim Stilim’de gerilim heyecan hızla arttı.  

5 Haziran Cuma akşamı İşte Benim Stilim’in konuk jüri üyesi ise ünlü sanatçı Hakan Altun olacak. Ivana Sert’in danslarıyla yine renk katacağı İşte Benim Stilim’de elenecek isim oldukça merak ediliyor. İşte Benim Stilim eleme heyecanıyla bu akşam saat 22.45’den itibaren TV8 ekranlarında olacak !

İŞTE BENİM STİLİM 3.SEZON YARIŞMACILARI - KİMLER KALDI?  

Yarışmacılar içinde birinciliğe doğru giden yolda şansı en yüksek isim hangisi? İşte Benim Stilim jürisi kime torpil yapıyor, favorileri kimler? İşte bu soruların yanıtları;  

GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?  
İşte Benim Stilim yarışmasındaki 'en stil' isim Gülşah Yılmaz. Hem kişiliği hem de tarzıyla öne çıkan Gülşah Yılmaz, birinciliğin bir numaralı favorisi. 32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var.    

EZGİ ÜNAL KİMDİR?  
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ezgi Ünal jürinin birinciliğin favorilerinden biri olarak gördüğü isimler arasında. Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. Daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.    

ÇAĞLA ÇETİNÖZ KİMDİR?  
İşte Benim Stilim'den elenen yarışmacıların yerine 2 hafta önce dahil oldu. Bu sezondaki İlbilge Uzun tarzında biri olarak görülüyor. Ancak vasatın üstüne çıkmış değil. 22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.    

SİNEM UMAŞ KİMDİR?  
Gelinim Olur musun yarışmasından kalan ünüyle İşte Benim Stilim'e dahil olan Sinem Umaş tam bir 'stil katili' çıktı. Jürinin defalarca söylediği 'vücudunu tanıyarak giyin' sözünün manasını henüz kavrayabilmiş değil. Buna rağmen 'eski şöhreti' ile İşte Benim Stilim jürisinden hayli torpil görüyor.    

DİDEM EZGİ AKIN KİMDİR?  
İşte Benim Stilim yarışmasında geçen hafta topun ucundan dönen Didem Ezgi Akın vasatın üstüne çıkamayan bir isim. 19 yaşında olan Didem Ezgi Akın aslen Malatyalı. Pedagoji eğitimi alan Didem Ezgi Akın yarışmanın en genç isimlerinden.    ŞİLAN MAKAL KİMDİR?   İşte Benim Stilim yarışmasında güzelliği ile ön plana çıktı. Şort kombinlerinin ötesinde varlık gösteremedi. Jürinin sevdiği bir isim olsa da 'şık' olmanın ötesine geçemedi. 1994 doğumlu olan Şilan Makal üniversitede Tarih eğitimi almış.    

ZEYNEP KARACA KİMDİR?  
İşte Benim Stilim yarışmasına sonradan dahil olan Zeynep Karaca ortalamanın üstünde bir giyim zevkine sahip değil. 25 yaşında olan Zeynep Karaca aslen Adıyamanlı.