TV8 ekranlarında yayınlanan Öykü Serter'in sunduğu Ivana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun jüri olduğu İşte Benim Stilim'in dünkü bölümünde yine gergin anlar yaşandı. 
Sima'nın, 'Gülşah'ın gala gecesinde Sinem'in ismini vermesi beni şok etti. Bunun kendi fikri olduğunu düşünümüyorum. Tümay ile hiç yıldızları barışmamıştı. Nedense gala gecesinden sonra Tümay'la şakalaşır oldular, kuaförde taklitler yapmaya başladılar. İkisi bir grup yapmışlar ve insanları etrafına toplamayı seviyorlar' açıklamaları Serpil Gülşah'ı adeta çıldırttı. 

'Konuşabilir miyim? Sen çok konuşuyorsun' diye çıkışan Serpil Gülşah'a Sima, 'Lafımı bitirmedim daha' diyerek Serpil Gülşah'ı topa tutmaya devam etti. 

Sima'nın sözleri karşısında Serpil Gülşah, 'Susuyorum, beni farklı bir şekilde yansıtmaya çalışıyorsun. Ben içime kapandıkça üstüme geliniyor' diye konuştu. 

'SEN BÜYÜK OYNUYORSUN' 

Sima tarafından sözünü kesilmeye çalışılan Serpil Gülşah, 'Ben konuşuyorum lütfen. Ellerim titiriyor. Ben kendimi çok iyi ifade edemiyorum çünkü düşünmeden konuşuyorum. Senin gibi planlı değilim. Çok sinirliyim şu an. Sen çok büyük oynuyorsun. Onu bunu kullanarak kendini başka türlü gösteriyorsun' karşılığını verdi. 

Sinirlerine hakim olamayan Serpil Gülşah ağlamaya başladı.