İşte Benim Stilim ringe dönüştü! İşte Benim Stilim yarışmasında Melisa Şahin ile Kemal Doğulu yaptıkları kavga ile ekran başındaki herkesi şaşırttı. Kemal Doğulu, Melisa Şahin'in sahte olduğunu ve gerçekte çok farklı biri olduğunu söyledi. Melisa Şahin'de eleme gecesinde beni eleyin dedi. Melisa Şahin'in bu sözleri üzerine KEmal Doğulu daha da çıldırdı. Kemal Doğulu ile Melisa Şahin kavgasına ara ara Nur Yerlitaş'ta karıştı.
 
Kemal Doğulu ile Melisa Şahin bugün çok sert bir tartışma yaşadılar. İşte Benim Sitilim yarışmasında bugün kıyametler koptu. 
İşte Benim Stilim'in bugün yayınlanan bölümünde Kemal Doğulu ile Melisa Şahin biranda tartışmaya başladılar. 

Kemal Doğulu'nun eleştirisine sinirli bir cevap veren Melisa Şahin'e Kemal Doğulu'nun tavrı oldukça sert oldu. 

Kemal Doğulu ile Melisa Şahin'in kavgası herkesi şok etti. Tv8 ekranlarında yayınlana İşte Benim Stilim'de bugün yer yerinden oynadı. Melisa Şahin ile
Kemal Doğulu bir anda birbirine girdi. İşte Benim Stilim yarışmasında Kemal Doğulu ve Melisa Şahin'in çok şiddetli tartışması ekran başındakileri şaşırttı.
Melisa Şahin'i sert sözlerle eleştiren Kemal Doğulu'ya, Melisa Şahin sert bir cevap verince olanlar oldu. 

Dünkü İşte Benim Stilim'in yeni bölümünden bu yana aralarında sert rüzgarlar esen Kemal Doğulu ve Melisa Şahin'in tartışması kaçınılmaz görünüyordu. 
Günlerdir aralarında soğuk bir savaşın bulunduğu Kemal Doğulu ve Melisa Şahin ekranda tartışmaya başladı. Kemal Doğulu Melisa Şahin'in rol yaptığını söyledi. 
Bugüne bir hayli gergin başlayan Kemal Doğulu'nun, Melisa Şahin çok sert kavga etmesi reytingleride tavan yaptırdı. Nur Yerlitaş'ta bazı yarışmacıların rol yaptığını ve çirkin oyunlar oynadığını söyledi.