İşte Benim Stilim 15 Mayıs eleme gecesinde ' kim elendi ' sorusu yanıt bulacak. TV8 ekranlarında saat 22.00'da ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim eleme gecesinin konuk jüri üyesi Sinan Engin oldu. Sima Şerafettinova instagram profil resmi skandalı ile eleme gecesine çıkarken taç giyen yarışmacılar elenmek üzere söylenemeyecek.

İşte Benim Stilim 'de gözler Sinem Umaş 'ın gelinlikle yapacağı şova çevrildi. Futbolcu sevgilisinden bir türlü evlilik teklifi alamayan Sinem Umaş tüm umudunu bu geceye bağlamıştı. Sevgilisinin gelinlikle İşte Benim Stilim eleme gecesinde önünde diz çöküp evlilik teklif etmesini bekliyordu. Ancak Sinem Umaş'ın evlilik teklifi hayali gerçekleşmedi.

BU HAFTA KİM ELENİR? KİMLER KORUMA ALTINDA

İşte Benim Stilim yarışmasında hafta içinde en çok yıldız alan Gülşah, Zeynep oldu. Bu isimler elenmek üzere adları söylenemeyecek. Eleme gecesinde instagram skandalı ile rezil olan Sima Şerafettinova ise topun ağzında.

SİMA ŞERAFETTİNOVA INSTAGRAM SKANDALI

Bu hafta İşte Benim Stilim yarışmasına Sima Şerafettinova 'nın instagramdaki sahte resim oyunu damga vurdu. İşte Benim Stilim yarışmacılarından hostes Ezgi , Sima Şerafettinova 'nın yeni skandalını ekrana taşıdı. Sima Şerafettinova hakkında delili olduğunu söyleyen Ezgi , Azeri yarışmacının profiline İspanyol güzelin resmini 'kendi resmi' diyerek koyduğunu söyledi.

Sima Şerafettinova instagram profil fotoğrafı skandalı ekrana taşınınca resmin kendisine ait olduğunu öne sürdü. Ezgi'nin ısrarına rağmen Sima Şerafettinova fotoğrafın kendisine ait olduğu konusunda direndi. Oysa profiline koyduğu resim 2009 yılı İspanya güzelinin fotoğrafı çıktı.

SİMA ŞERAFETTİNOVA YALANIYLA REZİL OLDU

Sonunda reji Sima Şerafettinova'nın instagram resmini ekrana getirdi. Sima Şerafettinova yine resimdekinin kendisi olduğunu savunmaya çalıştı. Nur Yerlitaş 'bu sen değilsin bu kez en az 1.74 boyunda" diyerek tepki gösterdi. TV8 ekranlarında rezil olan Sima Şerafettinova hala yalanını toparlamaya çalıştı. Resimdekinin kim olduğu ortaya çıkınca da utanmazlığa devam etti. Kendisinin de yarışmada kırmızı bikini giydiğini buna benzer resimleri olduğu için 'kendi' resmi sandığını iddia etti.

KEMAL DOĞULU REZİL ETTİ

Sima Şerafettinova'nın 1 yıldır profilinde 'bu resmi" tuttuğunu öğrenen Kemal Doğulu "Burda intagramım çok tıklanıyor diye hava atıyorsun. Elbette bu güzel kızı görün tıklar" diyerek Sima'yı yerin dibine soktu. Sima Şerafettinova 'nın tüm olanlara karşı takındığı 'pişkin' tavır ağızları açık bıraktı.

AZERİ KADINI ÇIPLAK RESMİNİ PAYLAŞMAZ

Sima Şerafettinova 'nın instagram resmi sahtekarlığını takipçileri de anlayınca tepki yağdı. Sima Şerafetinova ise instagram hesabındaki profil resmini değiştirerek pişkinliğine şu sözlerle devam etti;

-Fotoğraf benim ya değil. Kendi profilim istediğim resmi koyarım. Bunu getirip Sima kendi resmini koymamış, Sima yalancı diyenlere çok üzülüyorum. Bi Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz zaten ;) "

SİMA İLE GÜLŞAH TARTIŞMASI

İşte Benim Stilim yarışmasının perşembe akşamı yayınlanan bölümünde ise Sima Şerafettinova 'nın ipini çeken isim Gülşah oldu. Yarışmanın en tarz ve stil sahibi ismi olan Gülşah, Sima Şerafettinova 'nın yarışmaya sadece ünlü olmak için katıldığını söyledi.

ŞOV KIZISIN

Gülşah , Sima Şerafettinova 'nın stil sahibi olmadığını belirterek şunları söyledi; 'Bu yarışmanın çok izlendiği biliyorsun. Bu yarışmaya katılabilir ismimi duyurabilirim dedin. Kötü polis iyi polis rolü yapıyorsun. Bu yarışmaya yakıştırmıyorum seni. Sen burda şovgirl yapıyorsun. Amacın çok farklı. Zeki kızsın ondan bundan alıp giyiniyorsun. Senin amacın farklı stil yarışması birinci olayım diye gelmedin."

HERKES ÜNLÜ OLMAYA GELDİ

"Buraya zaten herkes ünlü olmak için geldi" diyen Sima Şerafettinova Gülşah'ın tahminini doğrulamış oldu. Dünya finalinde Azerbaycan'ı temsil ettiğini belirten Sima Şerafettinova Gülşah'ın sıkıştırması ile yerin dibine girdi. 1.62 boyunda çıkan Sima'ya 'Bugüne kadar katıldığın bir defileyi göster" deyince yanıt veremedi. Sima Şerafettinova terlediği bu soruya 'moda dünyasının yorucu olması" gibi geçersiz bir mazeret sundu.

SİMA ADI DA SAHTE

Kemal Doğulu 'nun 'seni birinci yapanlar zevksizmiş' dediği Sima Şerafettinova 'nın gerçek adını kullanmadığı da ortaya çıkmıştı. Sima Şerafettinova 'nın asıl adı 'Simuzar'. Bu ismi demode bulduğu için kullanmadağını itiraf eden Sima Şerafettinova 17 yaşında. Ailesinden izin alarak yarışmaya katılan Sima Şerafettinova 'çok zengin' holding patronu kızı rolü oynuyor. Ancak instagram hesabından yansıyan fotoğraflar pek de o 'zenginlik' masalına uymuyor.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de geçen hafta eleme gecesinde "Kim elendi?" sorusunun yanıtı Tümay Tali oldu. Eleme gecesinin sonunda İşte Benim Stilim'de jürinin önüne Tümay Tali ve Şilan Makal çıktı. İşte Benim Stilim jürisi ağırlığını Şilan'dan yana koyunca yarışmanın sivri dilli ismine yol göründü. Tümay Tali İşte Benim Stilim 'de bu hafta elenen isim oldu.